Haberler

2. Lige Yükselen Bayan Valeybol Takımında Başkan Erer'e Ziyaret

3. Lig Deplasmanlı Bayanlar Voleybol Karşılaşmasının Tamamlanmasının Ardından Karabük Belediyesi Bayanlar Voleybol Takımı Aydın'da Oynanan 2. Etap Şampiyonluk Müsabakalarında Elde Ettiği 9 Puanla Grubunun Lideri Olarak 2. Lige Yükselirken, Bayan Voleybol Takımı ve Antrenörleri Bu Başarısının Ardından Belediye Başkanı Hüseyin Erer'i Makamında Ziyaret Etti.

3. Lig deplasmanlı Bayanlar Voleybol karşılaşmasının tamamlanmasının ardından Karabük Belediyesi Bayanlar Voleybol takımı Aydın'da oynanan 2. Etap Şampiyonluk müsabakalarında elde ettiği 9 puanla grubunun lideri olarak 2. Lige yükselirken, Bayan Voleybol takımı ve antrenörleri bu başarısının ardından Belediye Başkanı Hüseyin Erer'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Hüseyin Erer, Voleybol takımının başarısının onur verici bir başarı olduğunu, karşılaşmalar sırasında tüm Karabük'ün Ege TV'ye kenetlendiğini belirtti.

Voleybol takımı Antrenörü Adem Özdemir ise, "Hedefimizi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 3. lig karşılaşmalarında tek hedefimiz 2. lige yükselmekti. Takımıma bu konuda çok güveniyordum. Bunu başarabileceklerini biliyordum. İstediğimiz sonunda oldu. Grubumuzun lideri olarak 2. Lige yükseldik. Karabüklülere bu sevinci yaşattığımız için çok mutluyum. İnşallah Karabük'ü 2. ligde de Karabük'e yakışır bir şekilde temsil edip 1. lige yükselme hesapları yapacağız" dedi.

Daha sonra Belediyespor Voleybol Takımı Kulüp Başkanı Uğur Çalışkan ve salon sporlarından sorumlu Serdar Dereli tarafından Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Karabıyık tarafından verilen plaket Belediye Başkanı Hüseyin Erer'e takdim edildi. Plaket sunumun ardından kısa bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Uğur Çalışkan ise, amaçlarının salon sporlarına Karabük halkının ilgisini çekmek ve boş salonları doldurmak olduğunu, bunu başardıklarını, takımın başarısından ötürü mutluluk duyduğunu ve başarının devam edeceğini söyledi.

(YE-ET-Y) 13.03.2008 18:52 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title