Haberler

2 gündür "Camiye gidiyorum" diye evden çıkan babasını arıyor

Güncelleme:

2 gündür "Camiye gidiyorum" diye evden çıkan babasını arıyor Alzheimer hastası yaşlı adam kayboldu Sokak sokak gezerek, kaybolan babasını arıyor Kocaeli'de evinden camiye gitmek için çıkan 67 yaşındaki Alzheimer hastası Ali Deniz kayboldu.

2 gündür "Camiye gidiyorum" diye evden çıkan babasını arıyor

Alzheimer hastası yaşlı adam kayboldu

Sokak sokak gezerek, kaybolan babasını arıyor

KOCAELİ - Kocaeli'de evinden camiye gitmek için çıkan 67 yaşındaki Alzheimer hastası Ali Deniz kayboldu. Oğlu Orhan Deniz, sokak sokak gezerek astığı ilanlarla babasını arıyor.

Kocaeli'de Alzheimer hastası 67 yaşındaki Ali Deniz, 2 gün önce camiye gitmek için evden çıktı. Yaşlı adam eve bir daha dönmeyince yakınları telaşa kapılarak sokak sokak aramaya başladı. Bunun üzerine yaşlı adamın oğlu Orhan Deniz, babasının kayıp olduğunu bildirmek için polis merkezine giderek kayıp başvurusunda bulundu. Daha sonra ise, kayıp ilanları bastıran deniz, sokak sokak gezerek her yere ilanları astı. Babasının hastalığından dolayı kendisini ifade edememesinden endişelenen Deniz, babasının bir an önce bulunmasını istiyor. Yaşlı adamın ise, en son Sekapark yakınlarında bir otobüs durağında görüldüğü öğrenildi.

"Aklıma gelen her yeri gezdim"

Babasının evden camiye gitmek için çıktığını belirten Orhan Deniz, "En son saat 17.00 gibi Derince merkezde görülmüş ve gece saat 23.00 suları Seka'nın oradaki otobüs durağında görülmüş. Saat 23.00'dan beri de kayıp. Babamı gören bir tane şoför arkadaş var. Babama sormuş, 'Amca nereye gidiyorsun?', 'Ne yapıyorsun?' diye. Kendisi de Alzheimer olduğu için kendisini ifade edememiş. Şoförün de saati geldiği için bana 'Abi ben gitmek zorunda kaldım' dedi. Daha önce bu tarz eve gelmemeleri pek olmuyordu. Kısa süreli anca evden camiye, camiden eve. Dışarıya yalnız da çıkarmıyorduk. Dün karakola başvurduk. Gereken şeyleri aldık. Buradaki, Sekapark'taki bütün güvenlik arkadaşlarla konuştuk. Hepsine telefon numaramızı verdik. Şu anda bir sonuç bekliyoruz, aramalarını bekliyoruz. Camilere baktık, müftülere baktık, belediyeyi, mezarlıkları her yeri gezdim. Aklıma gelen her yeri gezdim" dedi.

"Üzerinde mavi üstünde çizgili bir tişört vardı"

Babasının 2-3 yıldır Alzheimer hastası olduğunu dile getiren Deniz, "Yani kendisini doğru düzgün ifade edemiyor. İsmini sorsanız onu bile söyleyemeyecek durumda. Uzun boylu, gözlüklü. Dün evden çıkarken üzerinde mavi üstünde çizgili bir tişört vardı. Altında kot pantolon, altında siyah bir ayakkabı vardı. Fiziksel durumu, dıştan görünüşü iyi, sadece bilinç kaybı var, unutkanlığı var. Yanında herhangi bir kimlikte yok. Normalde cebine telefon numarası ve adres yazan bir kağıt koyuyorduk. Ama kendisi baktığında kağıdı 'Bu ne?' deyip atan bir insan" diye konuştu.

"Elinden tutsunlar, bir yere salmasınlar"

Babasını görenlerin direkt polisi aramasını söyleyen Deniz, "İnsanlık namına, eğer görürlerse en azından elinden tutsunlar, bir yere salmasınlar. Telefon numaramız her yerde yazılı. Bize ulaşamazlarsa bile direkt 155'i arasınlar. Çünkü kaydı var. Bütün karakollara, emniyete bildirdik. Polis gelene kadar sadece orada beklesinler. Polise teslim etsinler. Başka da bir şey istemiyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Orhan Deniz Ali Deniz Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title