Haberler

18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 101. Yıl Dönümü Selim'de Kutlandı

Kars’ın Selim İlçesi’nde 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 101.Yıl dönümü dolayısıyla program düzenlendi.

Kars'ın Selim İlçesi'nde 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101.Yıl dönümü dolayısıyla program düzenlendi.

Program Kaymakam Erdinç Dolu tarafından Atatürk anıtına çelenk sunumu, saygı duruşu, istiklal marşı ve okunmasıyla başladı. Daha sonra protokol üyeleri ilçe şehitliği ziyaret etti.

18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101.Yıl dönümü etkinlikleri daha sonra Selim Latif Aras Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından Şehitler onuruna düzenlenen anma programıyla devam edildi. Programda Kaymakam Erdinç Dolu, Yüzbaşı Emrah Çelik ve Belediye Başkan Vekili Yüksel Kızılkaya, tarafından hafta içerisinde okular arasında düzenlenen şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrenciler hediyeleri verildi.

18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101.Yıl dönümü etkinlikleri Selim Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen "Bizim Gözümüzden Bizim Kalemimizden" Projesi kapsamında 18 Mart Çanakkale Zaferi temalı resim sergisinin açılışı ile son buldu. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erdinç Dolu Kars Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title