Haberler

15 Yaşındaki Osman, Av Tüfeğiyle İntihar Etti

ISPARTA'da 15 yaşındaki Osman Çelik, evlerinin bodrum katında av tüfeğiyle başına ateş ederek, yaşamına son verdi. Çelik'in, son dönemde sürekli, sosyal medya hesabı üzerinden bir dedektiflik oyununu oynadığı öğrenildi.

Olay, dün saat 12.00 sıralarında, Senirkent ilçesi Büyükkabaca Mahallesi'nde meydana geldi. Evlerinin depo olarak kullanılan bodrum katına giren Çelik, av tüfeğini başına ateşledi. Silah sesine koşan ailesinin durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Çelik'in yaşamını yitirdiğini belirledi. Çelik'in cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu'nun morguna getirildi. Burada yapılan otopsinin ardından cenaze, toprağa verilmek üzere Büyükkabaca Mahallesi'ne gönderildi. Senirkent Cumhuriyet Başsavcılığı, Çelik'in ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.

Osman Çelik'in ortaokuldan sonra eğitim hayatına devam etmediği, çevresiyle fazla ilgili olmadığı ve son dönemde, sosyal medya hesabı üzerinden sürekli bir dedektiflik oyununu oynadığı öğrenildi.

Oyun, sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta en çok beğenilen oyunlar arasında yer alıyor. Türkçe dizayn edilmesinin ardından oyunu herkesin kolayca oynadığı belirtiliyor. Bölümler halinde zorlaşarak, ilerleyen bir dedektiflik oyunu olarak biliniyor. Dikkat yeteneğinin ön plana çıktığı oyunda, dedektif rolü oynayan oyuncu, olay yerindeki ipuçlarını toplayıp, suçlunun bulunmasına katkı sağlıyor.

- Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Büyükkabaca Senirkent Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title