Haberler

15 Temmuz Gazisinin Mutlu Günü

Fetullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanmasının (FETÖ/PDY) 15 Temmuz’daki hain darbe girişimi sırasında Şehitler Köprüsünde yaralanan 15 Temmuz Gazisi Albdulkadir Çetin, Özlem Orhan ile hayatını birleştirerek dünya evine girdi.

Fetullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanmasının (FETÖ/PDY) 15 Temmuz'daki hain darbe girişimi sırasında Şehitler Köprüsünde yaralanan 15 Temmuz Gazisi Albdulkadir Çetin, Özlem Orhan ile hayatını birleştirerek dünya evine girdi.

Adıyaman'da bulunan bir düğün salonunda gerçekleştirilen düğün törenine Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, eşi Yasemin Kalkancı, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, eşi Fulya Kutlu, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, eşi Ünzile Atasoy, İl Emniyet Müdür Vekili İbrahim Kaba, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Şube Başkanı Hacı Erdengi ve çok sayıda davetli katıldı.

Genç çiftin nikahını Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu kıyarken, nikah şahitliklerini ise Vali Nurullah Naci Kalkancı, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, İl Emniyet Müdür Vekili İbrahim Kaba ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Şube Başkanı Hacı Erdengi yaptı.

Genç çiftleri tebrik ederek mutluluklar dileyen Vali Nurullah Naci Kalkancı, çiftten en az 4 çocuk isteyerek, evlilik cüzdanını geline takdim etti.

15 Temmuz Gazisi kahraman vatan evladı Abdulkadir Çetin'in düğününe katılarak bu mutlu gününde genç çiftlerimizin yanında olmalarının verdiği mutluluğu yaşadığını ifade eden Vali Kalkancı, "15 Temmuz 2016 günü ülkemiz hiçbir milletin hiçbir ülkenin tarihinde yaşamayacağı bir ihanetle karşı karşıya kaldı. İşte Abdulkadir kardeşimiz gibi nice yüreği bu vatan ve bu devlet için çarpan kahraman evlatlarımız o ihanet gecesinde cumhurbaşkanımızın çağrısıyla sokağa çıkarak darbecilere yeryüzünü dar etmiş ve o hainlerin hain emellerini gerçekleştirmelerine gösterdikleri şanlı direnişle mani olmuşlardır. Milletimizin devletine sahip çıkmasıyla o büyük badireyi çok şükür atlattık. Allah onlardan razı olsun. Bugün bir kez daha vatanını canından aziz bilen 15 Temmuz şehitlerimize ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Fedakar gazilerimize minnet ve şükranlarımı ifade ediyor, genç çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum" dedi.

Yapılan konuşmalar ve kıyılan nikah sonrası Vali Nurullah Naci Kalkancı'nın eşi Yasemin Kalkancı, genç çifti tebrik ederek geline Cumhuriyet altını taktı.

Nikah töreni sonrası Vali Nurullah Naci Kalkancı ve Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu gelin ve damatla birlikte halay çekti.

Damat Albulkadir Çetin ve ailesi ise, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan Vali Nurullah Naci Kalkancı, il protokolü ve davetlilere teşekkür etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Naci Kalkancı İbrahim Kaba Hüsrev Kutlu Adıyaman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024?
title