Haberler

15 Temmuz Gazileri Platformu Başkanı Bulut'tan Fetö Davaları Hakkında Önemli Uyarı

15 Temmuz Gazileri Platformu’nun, şehit ve gazi yakınlarını bir araya getiren iftar yemeğinde FETÖ davaları hakkında önemli uyarılarda bulunan Platform Başkanı Erol Bulut, büyük bir tuzak fark ettiklerini söyleyerek, “Aramıza nifak sokmak istiyorlar.

15 Temmuz Gazileri Platformu'nun, şehit ve gazi yakınlarını bir araya getiren iftar yemeğinde FETÖ davaları hakkında önemli uyarılarda bulunan Platform Başkanı Erol Bulut, büyük bir tuzak fark ettiklerini söyleyerek, "Aramıza nifak sokmak istiyorlar. Yalan söylüyorlar. İnsanız ya, duygusal davranıyoruz. Büyük bir belaya giriyoruz. Sakin davranırsak, davalar bir an önce biter. Biz kazanacağız, çünkü biz haklıyız" dedi.

FETÖ'nün hain darbe girişimi sırasında gazi olanların bir arada toplandığı 15 Temmuz Gazileri Platformu, dün akşam gazileri, gazi ve şehit yakınlarını bir araya getiren bir iftar yemeği düzenledi. 15 Temmuz Gazileri Platformu Başkanı Erol Bulut'un ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe çok sayıda gazi ve şehit yakınının yanı sıra, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, AK Parti Milletvekili Halis Dalkılıç, ve bazı yetkililer katıldı.

Gazi yakınlarına bir konuşma yapan Küçükçekmece Belediye Başkanı Karadeniz, "Bu toplantı inşallah her Ramazan'da buluşacağımız bir organizasyon olarak kendini gösterecek. Rabbim bize başka vatanlarda, başka bayraklar altında yaşamayı hiç nasip etmesin inşallah. Rabbim, vatanımızın, bayrağımızın kıymetini bilen kullardan etsin inşallah, bizleri" dedi.

Kaymakam Kaya da gazi yakınlarına hitap ederek, "O gece tanka, tüfeğe, uçaksavara, mermilerin karşısında durarak, 'Kaderimizde ölmek varsa, şereflice ölürüz' diyen o yiğit polis kardeşlerimize selam olsun. Aynı zamanda isimsiz kahramanlarımız var. İsimsiz tüm gazilerimize de selam olsun" diye konuştu.

"Çok büyük bir tuzak var, bunu fark ettik"

İftar yemeğinin sonunda konuşan 15 Temmuz Gazileri Platformu Başkanı Erol Bulut, FETÖ davaları hakkında önemli bir uyarıda bulunarak,"Önümüzde darbe davaları var, biliyorsunuz. FETÖ'nün İstanbul ana davası Silivri'de başladı, biliyorsunuz. Siz de takip ediyorsunuz, teşekkür ederim. Orada daha önceden ellerine tutuşturulan senaryoları vatan hainleri okuyorlar. Ezbere okuyorlar ve yalan söylüyorlar. Ayrıca suçüstü yakalananlar, 'Darbe değil, biz teröre müdahale ettik' diyorlar. Yani bizi terörist yerine koyuyorlar. Sinir uçlarımızla oynuyorlar. Biz de insanız ya, duygusal davranıyoruz, orada taşkınlık yapıyoruz. Biz taşkınlığın altında çok büyük bir tuzak var, bunu fark ettik. Bu taşkınlıkla çıkması mümkün olmayan bir belaya giriyoruz. Nasıl derseniz, şöyle: Hukukun üstünlüğü için mahkeme başkanı bizi dışarıya davet ediyor. Dışarı çıktığımızda FETÖ'cülerin dışarıdaki uzantıları, 'Bakın, Tayyip Erdoğan ve huükümet gazilerine ve şehitlerine de sahip çıkmıyor 'diyerek aramıza mesafe sokmak istiyorlar. Peki, içeride kalsak ne oluyor? Bu sefer de diyorlar ki AİHM'e (Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi) gideceğiz, insan haklarından tazminata mahkum edeceğiz diyorlar" dedi.

"Biz kazanacağız, çünkü biz haklıyız"

Bulut, şehit yakınlarına ve gazilere bir de çağrıda bulunarak, "Şehit yakınlarımıza ve gazilerimize şunu söylüyorum: Bundan sonraki davalara gideceğiz arkadaşlar. Ama gayet vakur duracağız, sabırlı duracağız, hak üzerine yürüyeceğiz. Biz kazanacağız, çünkü biz haklıyız. Haklı olduğumuz davada haksız duruma düşmemek için bir kez rica ediyorum. Biz de şunu biliyoruz gaziler ve şehit yakınları olarak: Biz her yerde iltimaslıyız. Başta Sayın Cumhurbaşkanımızdan iltimaslıyız. Milletimizden iltimaslıyız. Bunu unutmayalım. Bu iltiması da mahkemelerde kullanmaya kalkmayalım sevgili gazilerim. Bu süreç uzuyor, bize zarar veriyor. Sakin ve sükunetli takip edersek, davalarımız bir an önce biter, suçlular da cezalarını çeker. Eskiden öfkelenip idam diyordum. Şimdi idam demiyorum. Bunların bu kahpeliklerini görünce, idam bunlara az diyorum. Bunları o inlerinde çürütmek lazım" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Küçükçekmece Yusuf Temel Karadeniz Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title