Haberler

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

- Milli Birlik Yürüyüşü'nden detay görüntüler Yürüyüşte Mehter Takımından görüntü Yürüyüşte slogan atılmasından ve şehitlerin isimlerinin okunmasından görüntü Cumhuriyet Meydanındaki tören alanından görüntüler Kaymakam Nazmi Günlü'nün konuşmasından görüntü Protokol üyelerinin 15 Temmuz...

- Milli Birlik Yürüyüşü'nden detay görüntüler

Yürüyüşte Mehter Takımından görüntü

Yürüyüşte slogan atılmasından ve şehitlerin isimlerinin okunmasından görüntü

Cumhuriyet Meydanındaki tören alanından görüntüler

Kaymakam Nazmi Günlü'nün konuşmasından görüntü

Protokol üyelerinin 15 Temmuz anı defterine düşüncelerini yazarken görüntü - Antalya'nın Manavgat ilçesinde binlerce kişi ellerinde Türk bayraklarıyla "Milli Birlik Yürüyüşü" gerçekleştirdi

ANTALYA (AA) – Manavgat ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında "Milli Birlik Yürüyüşü" düzenlendi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat Belediyesi ve sivil toplum kuruluşların dağıttığı Türk bayraklarıyla Atatürk Kültür Merkezi önünde toplanan binlerce kişi, İbrahim Sözen ve Antalya Caddesi üzerinde yürüyüşe geçti. Kortejin önünde engelli vatandaşlar ve Mehter Takımı yer aldı. Yürüyüşe, Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Garnizon Komutanı Albay Enver Sungur, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Dalak, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları başkanlar ile çok sayıda kişi katıldı.

"Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Vatan sana canım feda", "Ya Allah bismillah Allahuekber" şeklinde sloganlar atanlar, 15 Temmuz töreninin yapılacağı Cumhuriyet Meydanına kadar yürüdü.

Burada oluşturulan platformda anma programı başladı. Şehitler için saygı duruşunda bulunulması İstiklal Marşı'nın okunması ve Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından konuşmalar yapıldı. Meydanda kurulan stantlarda, vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Kaynak: AA / Güncel

Nazmi Günlü Manavgat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

title