Haberler

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Kütahya'da, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, AK Parti Gençlik Kolları tarafından "Bu bayrak bize emanet" etkinliği düzenlendi.

Kütahya'da, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, AK Parti Gençlik Kolları tarafından "Bu bayrak bize emanet" etkinliği düzenlendi.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Batur, Ulu Cami önünde düzenlenen etkinlikte yaptığı açıklamada, 15 Temmuz'da millete silah doğrultanlarla, Çanakkale'de silah doğrultanların hedeflerinin aynı olduğunu söyledi.

Darbe girişiminde bulunanların amaçlarının Türk bayrağının dalgalandığı vatanı parça parça bölmek olduğunu dile getiren Batur, şöyle konuştu:

"Ecdadımız Çanakkale'de yedi düvele karşı nasıl mücadele verdiyse, aynı amaçla milletin iradesini gasp etmek için 15 Temmuz gecesi ihaneti kurgulayanlara karşı mücadele ettik. Tarihimizin en uzun gecesi olan 15 Temmuz gecesi, uçaklara, tanklara ve silahlara karşı göğüs gerdik. ve asla pes etmedik. İhanet ne denli büyük olursa olsun, ne kadar kanlı olursa olsun asla yılmadık ve yıkılmadık. Milletin adamı üzerinden millete yapılan suikasta müsaade etmedik. Başkomutanın emriyle meydanlarda ihanete sel olduk. Hainleri planlarıyla birlikte yerle bir ettik. O gece cephedeki evladına dua eder gibi dua etti anneler. O gece vatan parçalanmasın diye 250 kahraman şehit oldu. 2000'den fazla kahramanımız ise gazi oldu. O gece evlatlar Ulubatlı Hasan, Seyit Onbaşı eşler, kadınlar Nene Hatun oldu. İhanete geçit vermediler, düşürmedi sancağı yere."

Daha sonra, AK Parti Gençlik Kolları üyesi Ümmü Gülsüm Birlik, şehit Hasan Yaşar'ın 7 yaşındaki kızı Ecrin Yaşar'dan, Hakan Baykaya da şehit Hasan Kahraman'ın babası Beytullah Kahraman'dan Türk bayrağını teslim aldı.

Birlik ve Baykaya, 15 Temmuz gecesi düzenlenecek olan 'TBMM Özel Programı'nda 81 ilden gelecek olan gençlerle birlikte bayrakları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a takdim edecek.

Etkinliğe, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz, Kadın Kolları Başkanı Ceyda Çetin Erenler, partililer ve vatandaşların katıldığı etkinlik, şehitler için dua edilmesinin ardından sona erdi.Etkinlik, şehitler için dua edilmesinin ardından sona erdi.

Kaynak: AA / Güncel

Hasan Yaşar Çanakkale Ak Parti Kütahya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title