Haberler

1461 Trabzon – Manisaspor: 0 – 0

Stad.HAKEMLER.1461 TRABZON.

Stad: Hüseyin Avni Aker

HAKEMLER: Suat Arslanboğa (6), Ayhan Akgöz (6), Esat Sancaktar (6)

1461 TRABZON: Fatih (6), Mustafa Akbaş (6), Abdullah Karmil (6), Caner (6), Mehmet (5) (Dk.83 Göksu), Abdülkadir (5), Gökhan (5), Yusuf (5), Jebrin (6) (Dk.70 Mustafa Tiryaki 4), Ofoedu (5), Sercan (6) (Dk.77 Kadir 4)

MANİSASPOR: Volkan (5), Fuchs (6), Hikmet (6), Hüseyin (5), Bülent (6), Iwanski (6), Bekir (6) (Dk.90 Gökay), Murat Gürbüzerol (6) (Dk.83 Murat Tosun), Cem Sultan (5) (Dk.70 Hakan 4), Hasan Ali (5), Kahe (5)

SARI KART: Dk. 41 Abdullah Karmil (1461 Trabzon )

KIRMIZI KART: Dk.85 Gökhan (1461 Trabzon )

PTT 1. Lig'de geçen hafta Karşıyaka'ya yenilerek liderliği kaybeden 1461 Trabzon, yine bir Ege temsilcisi Manisaspor karşısında da 2 puan bırakarak zirve yolunda büyük yara aldı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada gole 24'üncü dakikada Kahe'nin üst direkten dönen vuruşuyla en çok yaklaşan konuk Manisaspor oldu. Her iki takımın atakları sonuç vermeyince karşılaşma da başladığı gibi golsüz sona erdi. 1461 Trabzon'da Gökhan Alsan, 85. dakikada Iwanski'ye yaptığı faul sonrası hakem tarafından direkt kırmızı kartla oyun dışına gönderildi.

24. dakikada Murat'ın pasıyla ceza alanı dışında buluşan Kahe'nin vuruşunda top üst direğe vurarak auta çıktı.

56. dakikada Sercan'ın uzaktan sert şutu yandan auta çıktı.

57. dakikada Ofoedu sol kanattan çalımlarla ceza sahasına girdi, çaprazdan sert vuruşu üstten auta çıktı.

63. dakikada Yusuf soldan çıkardı, ceza yayı üzerinden Sercan'ın vuruşu kaleci Volkan'da kaldı.

90. dakikada Abdülkadir'in uzun pasıyla sağdan ceza sahasına giren Ofoedu, kaleciyle karşı karşıya pozisyonda topu auta gönderdi ve takımını galibiyetten etti. Karşılaşma da golsüz sona erdi. - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Murat Gürbüzerol Abdullah Karmil Manisaspor Trabzon Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title