Haberler

1308 Osmaneli Belediyespor ile Bilecikspor dostluk yemeğinde buluştu

Güncelleme:

Bilecik spor ile 1308 Osmaneli Belediye spor 20 Ekim Pazar günü oynanacak maç öncesi Osmaneli Belediyesi'nin organize ettiği dostluk yemeğinde bir araya geldi.

Bilecik 1.Amatör 5'inci hafta futbol müsabakasında 1308 Osmaneli Belediye spor ile Bilecik spor 20 Ekim Pazar günü saat 14.00'da Osmaneli sentetik sahada karşı karşıya gelecek. Oynanacak maç öncesinde Bileciksporlu oyuncular ile 1308 Osmaneli Belediye spor takımının oyuncuları ile yöneticiler Osmaneli İçmeler Tesisi'nde dostluk yemeğinde bir araya geldiler.

"Karşılaşmanın centilmence geçmesini arzu ediyoruz"

Burada bir konuşma yapan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, karşılaşmanın centilmence geçmesinin arzu ettiklerini belirterek, "Oynanacak olan futbol karşılaşmasının centilmence geçmesini arzu ediyoruz. Hatta öyle olacağına da inanıyoruz. Her iki takımada başarılar diliyorum" dedi.

"Maçın kavgasız, gürültüsüz bir maç olmasını istiyoruz"

Bilecik spor Başkanı Aydın Avcı ise, oynanacak olan maçın kavgasız gürültüsüz bir maç olmasını istediklerini ifade ederek, "Yarın oynanacak olan maçta temennim kol kola girip oradan kol kola çıkmaktır. Hepinize şimdiden başarılar diliyorum. Kazanan spor olsun, centilmenlik olsun" ifadelerine yer verdi.

"Kendi ilimiz ve ilçemizin barışık olması lazım"

Son olarak konuşma yapan Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz Bilecik ve Osmaneli'nin barışık olması gerektiğine değinerek, "Belediye başkanımız ile Bilecikspor başkanımız çok önemli bir konuya temas ettiler. Özellikle Bilecik'ten gelen arkadaşlarımıza şunu söylemek istiyorum. Biz bir ilçeyiz Bilecik bir il. Buradan 10 kilometre dışarıya çıktığımızda bizler herkese Bilecikliyiz diyoruz. Bilecik dolayısıyla burasının ağabeyi. O yüzden kendi ilimiz ve ilçemizin barışık olması lazım. Siz isterseniz saha içinde ve saha dışındaki arkadaşlarımızı teskin edebilirsiniz. Sizin saha içerisindeki dostluğunuz ve kardeşliğiniz saha dışına da yansıyacaktır. Dolayısıyla bizler hasım değiliz arkadaşlar. Bizler hakikaten kardeşiz. Ben Pazar günü oynanacak olan maçta hepinize başarılar diliyorum. Maçın centilmenlik içerisinde kardeşçe, dostça geçmesini diliyorum" şeklinde konuştu.

Yemek sonrası oyuncular kendi aralarında sohbet ederken, dostluk ve kardeşlik mesajları verdiler. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

DOST Partisi Osmaneli Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title