Haberler

10 yaşındaki oğlunun ölümüyle yıkılan Ebru Şallı, kamera karşısında gözyaşlarına hakim olmadı

Güncelleme:

4 ay önce 10 yaşındaki oğlunun vefatıyla yıkılan Ebru Şallı, önceki akşam basın mensuplarıyla sohbet ederken zor anlar yaşadı. "Hayata tutunmaya çalışıyorum" diyen Şallı, oğlundan bahsederken gözyaşlarına hakim olamadı.

Ünlü model Ebru Şallı ile Harun Tan'ın oğulları Pars, geçtiğimiz nisan ayında lenfoma tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Evlat acısıyla zor günler geçiren Şallı, yaz başında eşi Uğur Akkuş ve büyük oğlu ile tatile çıktı. Geçtiğimiz gün oğlu Pars'ın mezarını ziyaret etmek ve kendi işlerini halletmek için İstanbul'a gelen Şallı, basın mensuplarıyla sohbet ederken duygusal anlar yaşadı.

"AYAKTA DURMAK ZORUNDAYIM"

İşlerinin iyiye gittiğinden bahseden Şallı, sözlerine şöyle devam etti: "Hayata tutunmaya çalışıyorum. Bu tatil bana çok iyi geldi. Ben ayakta durmak zorundayım. Benim kocaman oğlum var gözümün içine bakıyor. Ayakta durmak zorundayım eşim var başka çocuklarımız da var. Herkes bana destek olsun istiyorum. Bu çok kötü bir şey bunu sadece yaşayan bilir. Allah kimsenin başına vermesin. Uğur bana çok destek oldu. Allah bu durumu kimsenin başına vermesin. Ben destek alıyorum. Ponçiğin hep yanındaydı. 2 yıl boyunca hem ağabeylik hem babalık yaptı."

10 yaşındaki oğlunun ölümüyle yıkılan Ebru Şallı, kamera karşısında gözyaşlarına hakim olmadı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ebru Şallı Harun Tan Haberler

500

Yorumlar (54)

korkuuz korkak:

ebru yeter artık rahmetli oglunu sömürüp kullanıp durma yeter kabak tadı verdi oglunu magazin malzemesi yapıp durma

4
16
yanıtYanıtla
ASDASD:

EVLAT ACISI BU YAŞAYAN BİLİR MUHAKKAK. ELEŞTİRİ KİMSENİN HADDİNE DEĞİL.

16
3
yanıtYanıtla
Özlem:

Bende evladım i kaybettim biliyorum acıyı ebru acı çektiğini kocasını kucağında çıplak mutlu olarakmi çekiyor

yanıt9
yanıt4
Ozlem Hanima:

Ebru Hanimi paylastigi bikac fotograftan aci cekmedigini veya oglunun acisini unuttugunu sanmamalisiniz. Bir sekilde hayata tutunmaya calisiyor kimse bilemez onun aslinda neler cektigini. muhtemelen o kadin butun gece aglayip gunduzleri diger oglu icin mutlu ve guclu olmaya calisiyordur. Insanlari bikac fotografla acimasizca yargilamak cok sacma. Ayrica sizin kaybiniz icin de uzuntumu ve sabir dileklerimi iletmek isterim. Umarim bir nebze olsun normal hayatiniza donebilmissinizdir. Sevgiler..

16
2
yanıtYanıtla
aslı gür:

Yapmayın artık. . . . . . Bu şekilde mi hayata tutunulur. . . . . Belli ki para alan bir kalemsiniz

yanıt1
yanıt0
Ozlem:

Poncigi hasta oğlu varken niye hayattayken oğlunla her an beraber olmak varken evli biriyle hayatını yaşadı şimdi yaptığı gibi her anını poncigi yle geçirmeydi

yanıt2
yanıt0
Özlem:

Kocaman oğlun gözünün içine bakiyormus bakar tabi sen kocanın kucağında mutlu çıplak olursan

8
10
yanıtYanıtla
YASEMİN ÖZAYDINLIK:

KADINCAĞIZ OĞLUM GÖZÜMÜN İÇİNE BAKIYOR DERKEN : ANNECİĞİM, NE YAPACAĞIZ, BU ACIYI NASIL ATLATACAĞIZ DER GİBİ BAKIYOR DEMEK İSTEMİŞ. O GÜÇLÜ OLACAK Kİ KALAN ÇOCUĞUNU VE AİLESİNİ TOPARLASIN. . . . SÖZLERİ TERS ANLAMAYA VE EMPATİ KURAMAMAYA NE KADAR MEYİLLİSİNİZ MAALESEF (( ALLAH DÜŞMANIMA VERMESİN EVLAT ACISI. . HAYATTAKİ EN BÜYÜK İMTİHAN !

yanıt7
yanıt3
Özlem:

Maalesef ebru imtihandan gecemedi

yanıt7
yanıt5
Özlem:

Bende yaşıyorum evlat acısı anlatılmaz bir acı ebru nun evlat acısı yaşayan anne gibi değil bence oğlu gözünün içine anne sen nasıl bu kadar rahat ve mutluluk diye bakiyor

yanıt4
yanıt4
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title