Haberler

Eymen'in ölümüne neden olan hemşirenin, trafik kurallarını hiçe sayan görüntüleri tepki çekti

Güncelleme:

Zonguldak-Ankara Karayolu'nda 10 yaşındaki Eymen'in hayatını kaybetmesine ve 3 kişinin yaralanmasına neden olan hemşirenin; daha önce araç kullanırken telefonla defalarca canlı yayın yaparak trafiği tehlikeye attığı görüntüler ortaya çıktı.

Zonguldak'ta geçtiğimiz Pazar günü Zonguldak Ankara Karayolu'nun 8. kilometresinde gerçekleşen, 3 kişinin yaralanmasına ve 10 yaşında bir çocuğunda hayatını kaybetmesine neden olan kazada kusurlu bulunan hemşirenin daha önce araç sürerken defalarca telefondan canlı yayın yaparak trafiği tehlikeye attığı görüntüler ortaya çıktı.

SOSYAL MEDYADA TEPKİLERE NEDEN OLDU

Araç sürerken canlı yayın yapan Hanife Yılmaz'ın bu tavırları sosyal medyada tepkilere neden oldu. Araçla seyir halindeyken sosyal medyadan canlı yayın yaptığı görüntülerin bazılarında hareket halindeyken yola bakması gerekirken arkadaşının tuttuğu kameraya bakarak konuştuğu görülüyor.

Küçük Eymen'in ölümüne neden olan hemşirenin, aracıyla seyir halindeyken canlı yayın yaptığı görüntüler ortaya çıktı

SEYİR HALİNDEYKEN CANLI YAYIN YAPTI

Özel bir sağlık kuruluşunda emekli olduktan sonra çalıştığı öğrenilen Hanife Yılmaz'ın; sosyal medya hesaplarından birçok defa aracında seyir halindeyken telefon kamerası ile canlı yayın yaptığı görüldü.

Küçük Eymen'in ölümüne neden olan hemşirenin, aracıyla seyir halindeyken canlı yayın yaptığı görüntüler ortaya çıktı

NE OLMUŞTU?

Hanife Yılmaz'ın Ankara yolundan Zonguldak istikametine seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçtiği kazada, 10 yaşındaki Burak Eymen Altındağ'ın hayatını kaybetmişti. Altındağ'ın anne ve babasının BEÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ndeki tedavileri sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu Zonguldak Ankara Haberler

500

Yorumlar (10)

Alkış:

Alkış yok mu? çok şimartıdılar da ondan.

17
18
yanıtYanıtla
serdar:

seni alkışlayınca sende mi şımaracaksın bir hemşire kaza yaptı tüm sağlıkçıları eleştir, üslubunu düzelt önce hedef gösteriyosun alkışladık şımardılar şimdi saldırın bunu mu demek istedin lafının arkasında dur

yanıt5
yanıt2
Bu ne:

Sorumsuz ve cahiller ülkesi benim ülkem. Diplomalısıda aynı, diplomasızıda. Bizden bi cacık olmaz :-(

22
1
yanıtYanıtla
Tt:

Yerin dibine batsin instegraminiz canli videolariniz , Bunun sonu Nereye varacak , Esas virüs bu sosyal medya fanatikligi ve buna dahil olan zavalli takimi

10
0
yanıtYanıtla
mustafa:

50 tane hayat kurtansan nolur bir çocuğun hayatını aldıktan sonra:(

6
2
yanıtYanıtla
vatanım:

arkadaşlar herkez görevini layıkıyla yapsa zaten sorun kalmaz. bu topraklar kolay kazanılmadı atalarımızın kemıklerı sızlamasın ne olur herkez görevini tam anlamıyla yapsın. allah görevini yapanlardan razı gelsin işallah. bu vatanı seven burda kalsın gerisi hikaye zaten. . . görevini tam anlamıyla yapan zaten ıbadet yapmış olur . .

1
4
yanıtYanıtla
E.A:

Hemşerim sen ne diyon ya

yanıt3
yanıt0
1234:

Arkadaşım az için

yanıt1
yanıt1
KADINLARDAN SÜRÜCÜ OLMAZ:

mesleğini iyi yapıyor olabilir ama araç ehliyeti ile alakası yok yaptığı işin

0
0
yanıtYanıtla
BY ROMEO:

ALKIŞ

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title