Haberler

10 yaşındaki erkek çocuğunu taciz eden 60 yaşındaki sapık tutuklandı

Güncelleme:

Diyarbakır'da 10 yaşındaki erkek çocuğunu taciz ederken vatandaşlar tarafından yakalanan ve polise teslim edilen 60 yaşındaki zanlı tutuklanarak cezaevine konuldu.

Diyarbakır'da 10 yaşındaki erkek çocuğunu taciz eden 60 yaşındaki şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesi Ali Emri 5 Sokakta meydana geldi. İddiaya göre önceki akşam 20.30 sularında Mustafa H. (60), 10 yaşındaki çocuğu elinden tutarak zorla ara sokağa götürdü. Çocuk taciz edilirken, gelen sesler üzerine durumu güvenlik kamerasından fark eden apartman sakini Abdullah Yılmaz, hızla şahsı yakalayarak polise haber verdi.

YAŞANANLAR KAMERADA

Çevredeki vatandaşlar tarafından linç edilmek istenen 60 yaşındaki şahıs, güvenlik kamerası görüntüleri ile birlikte güvenlik güçlerine teslim edildi. Tacize uğrayan çocuk da şoka girip olay yerinden kaçtı. Yaşananlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

ZANLI GÖZALTINA ALINDI

Olayın ardından güvenlik güçleri tarafından gözaltına alınan şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesine çıkarıldı. Mustafa H. 'Çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Diyarbakır Haberler

Bakmadan Geçme

Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma!
500

Yorumlar (9)

COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Melun şehir işte şaşırmadık ne sapığı biter nede teröristi

10
10
yanıtYanıtla
Vatan:

Lan yobaz heryerde oluyor bu pislik. Burda faşistlik yapma.

yanıt5
yanıt4
Kosmo Polit:

Irkçılık kanına işlemiş senin insan müsveddesi.. Senin memlekette sapıklar bittimiki dil uzatıyorsun

yanıt6
yanıt8
Burki:

Ulan nasıl kansızsınız anlamıyorum. Toplum için o sapıktan daha tehlikelisiniz o bir kişinin kanına giriyor siizn gibi çakallar binlercesinin.

1
12
yanıtYanıtla
idam:

sapıkların yaşamaya hakkı yok, sıkın kafasına atın foseptik kuyusuna

9
0
yanıtYanıtla
Elin degmisken:

Gebertseydin kardesim

5
1
yanıtYanıtla
erdo:

Bazı kahramanlar pelerin takmaz. Aslan kardeşim nasıl vuruyor patır patır ellerin dert görmesin. Bu sapığıda içeride ne yapacakları malum 60 ından sonra ölene kadar mokoko yaparlar

4
0
yanıtYanıtla
FANİ:

Bu sapıkları lime lime doğrasalar içim acımaz.Adi şerefsiz mahluk

3
0
yanıtYanıtla
yns:

sapiklarin yasamaya hakki yok,sehrin en islek caddesinse asilmalari gerekiyor.ibret olsun diger kani bozuklara...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title