Haberler

1- CHP'li Zeynep Altıok: Birileri Yıllar Yılı Atılmış Binlerce Tweet Üzerinden Karalama Kampanyası...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Altıok, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na yönelik eleştirilere ilişkin, "Birileri yıllar yılı atılmış binlerce tweet üzerinden karalama kampanyası ve nifak üretmeye çalışırken biz İstanbul İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu'nin çalışmalarından...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Altıok, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na yönelik eleştirilere ilişkin, "Birileri yıllar yılı atılmış binlerce tweet üzerinden karalama kampanyası ve nifak üretmeye çalışırken biz İstanbul İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu'nin çalışmalarından iftihar ediyor ve İstanbul'u alıyor olacağız" dedi.

CHP Genel Başkanı Yardımcısı ve İzmir milletvekili Zeynep Altıok, TBMM'de düzenlediği basın toplantısı sonrasında partisinin İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu üzerinden yürüyen tartışmalara ilişkin şunları söyledi: "Partimiz içinde hepimiz görüşlerimizi birbirimizle her zaman  paylaşırız. Bu bizim karşılıklı daha iyi sonuç alacağımız bir Türkiye için verim almak için yaptığımız çalışmalardır. Hiçbir CHP'i kendi iç demokrasisini seçilmiş il başkanı üzeinden bir nefret üretmez. Hiçbir CHP'li böyle bir iritaz getirmez. CHP İL Başkanının seçilmesinin ardından taa 2012 yıllarına kadar giderek özel hayat ifşasına varan panik yaratmış bir kaygı gözlemliyorum karşı tarafta, iktidarda. Büyük İstanbul yürüyüşünü başlatıyoruz derken 2019'un  kazancını dahi bu kadar yüksek sağlayacağımız güçte olduğumuz bilerek söylemiştik. Bunu AKP'nin yönetim birimlerinin de bildiğini ve hissettiğini net bir şekilde görmüş olduk. Yolumuz İstanbul için, Türkiye için çalışmaktır.  Bundan sonrası net ve açıktır. Aynesi iştir kişinin. Birileri yıllar yılı atılmış binlerce tweet üzerinden karalama kampanyası ve nifak üretmeye çalışırken biz İstanbul İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu'nin çalışmalarından iftihar ediyor ve İstanbul'u alıyor olacağız." - Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Canan Kaftancıoğlu Zeynep Altıok İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title