Haberler

Galatasaray Astana geniş özet (GS Avrupa maç özeti)

Galatasaray Astana maç özeti. 8 Aralık Salı Galatasaray Astana maç özeti ve Şampiyonlar ligi maçlarından özet görüntüler haberler.com adresinde. Devler ligi 8 Aralık gecesi birbirinden güzel maçlara ve gollere sahne oldu. Maç özeti görüntüler ve golleri izlemek için linke tıklayın.

Galatasaray Astana maç özeti ve golleri. 8 Aralık Salı Galatasaray Astana maç özeti ve golleri ile birlikte Şampiyonlar ligi karşılaşmalarından maç özeti görüntüler ve goller. Galatasaray Astana karşısında Avrupa yoluna UEFA kupasından devam etmek  adına iyi bir sonuç elde etmek için çıktı. Temsilcimize Astana karşısında beraberlik yetiyordu. Şampiyonlar ligi grup maçlarının bitimine 1 maç kala gruptan çıkma şansını kaybeden Galatasaray bir dönem fırtınalar estirdiği UEFA kupasından yoluna devam etmek için sahaya çıktı. Galatasaray Astana maç özetini izlemek için aşağıdaki linke tıklayın. 

GALATASARAY ASTANA MAÇ ÖZETİ – 8 ARALIK SALI

Galatasaray Astana karşılaşmasında Sarı Kırmızılı takımın UEFA'dan yoluna devam etmesi için 1 puan yetiyordu. Geride bıraktığımız maçlarda evinde ve deplasma oynadığı maçlarda toplam 4 puan toplayan Galatasaray bu sezon Şampiyonlar ligi'nde bekleneni veremeyerek taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. GS Astana mücadelesinin geniş özet görüntüleri ve Şampiyonlar ligi karşılaşmalarından görüntüleri izlemek ilgili bağlantıları haberimizde bulabilirsiniz. 

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Galatasaray Astana Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title