Haberler

Zuhal Topal FOX TV'den ayrıldı mı? Zuhal Topal TV8 ile mi anlaştı?

Güncelleme:

FOX TV Zuhal Topal'la Sofrada programın sunucusu Zuhal Topal ile ilgili son dönemde farklı iddialar ortaya atılmakta. Daha önce ATV ile anlaştığı yönünde haberler yer alan ekranların sevilen ismi Zuhal Topal ile ilgili bir diğer iddia ise TV8 ile anlaştığı yönünde. Daha önce Acun Ilıcalı ile davalık olan Zuhal Topal'ın önümüzdeki yıl hangi kanalda program sunacağı son dönemde merak edilmekte. Peki, Zuhal Topal FOX TV'den ayrıldı mı? Zuhal Topal TV8 ile mi anlaştı? Acun Ilıcalı resmen duyurdu!

Ekranların sevilen sunucusu Zuhal Topal, geçtiğimiz sezon FOX TV'de yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada programıyla oldukça beğeni toplamıştı. Güzel sunucu ile önce TV8, daha sonra ise ATV ile anlaştığı yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Son dönemde vatandaşlar tarafında en çok merak edilen isimler arasında yer alan Topal'ın önümüzdeki yıl hangi kanalda program sunacağı ile ilgili bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

ZUHAL TOPAL FOX TV'DEN AYRILDI MI?

Gündüz kuşağının en çok izlenen yapımlarından olan Zuhal Topal'la Sofrada programıyla ilgili Fox TV aldığı kararla gündem oldu. Uzun zamandır Zuhal Topal'la Sofrada programının sunuculuğunu üstlenen Topal'ın yeni sezon için zam talep ettiği ancak oran yüksek bulununca kanal yönetimi tarafından kabul edilmediği ileri sürüldü. Talebi reddedilen sunucu ise kanalla yollarını ayırdı.

ZUHAL TOPAL TV8 İLE Mİ ANLAŞTI?

Daha önce arasında Acun Ilıcalı ile küslük olduğu iddia edilen Zuhal Topal'ın, TV8 ile anlaştığı haberler sonrası anlaştığı yönündeki haberleri Acun Ilıcalı doğruladı ve Zuhal Topal'ı TV8'e transfer ettiğini resmen paylaştı.Acun Ilıcalı transferi, "Gündüz kuşağının başarılı ismi Zuhal Topal artık TV8'de..."

Zuhal Topal FOX TV'den ayrıldı mı? Zuhal Topal TV8 ile mi anlaştı?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Acun Ilıcalı Zuhal Topal Zuhal Topal Fox Fox Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title