Haberler

Ziver Özdemir, Gazeteciler Bayramını Kutladı

Güncelleme:

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, basında sansürün kaldırılışının yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Özdemir Gazeteciler Bayramını kutladı

AK Parti Milletvekili Ziver Özdemir, basında sansürün kaldırılışının yıldönümü olan 24 Temmuz Gazeteciler Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Özdemir mesajında tüm basın çalışanlarının Basın Bayramını kutladı.

Özdemir aynı zamanda basının özgür olmasının yanında bağımsız ve yansız olması gerektiğine de işaret ederek halkın sesi olma görevini üstlenen bağımsız ve özgür basının, düşünce özgürlüğünün en etkili aracı olduğunu bildirdi.

Görevleri kamu adına gerçekleri araştırmak, ortaya çıkarmak ve bunu kamuoyuna duyurmak olan basın mensuplarının ortaya koyduğu emeğin çok önemli olduğuna dikkat çeken Milletvekili Özdemir, "büyük zorluklarla mesleğini icra etmeye çalışan ve kamunun haber alma hakkını kullanmasını sağlayan tüm basın mensubu kardeşlerime görevlerinde başarılar diliyorum. Demokrasinin gelişmesine büyük katkı sunan yerel ve ulusal bazda çalışan tüm basın mensuplarımızın Gazeteciler Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Ziver Özdemir Ak Parti Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title