Haberler

Zenit Kazan Antrenörü ve 2 Oyuncu Türkiye'ye Gelmedi

Ercan ATA - ANKARA / DHA Zenit Kazan'ın Rus antrenörü Vladimir Alekno, Rus oyuncular Alekno Loran ve Mikhailov Maxim'in, iki ülke arasında yaşanan krizi protesto ederek Türkiye'ye gelmedikleri öğrenildi.

Ercan ATA - ANKARA / DHA

Zenit Kazan'ın Rus antrenörü Vladimir Alekno, Rus oyuncular Alekno Loran ve Mikhailov Maxim'in, iki ülke arasında yaşanan krizi protesto ederek Türkiye'ye gelmedikleri öğrenildi.

Türkiye'yi CEV DenizBank Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Halkbank, gruptaki 4. maçını bu akşam Rusya temsilcisi Zenit Kazan ile oynadı. Karşılaşma öncesi kadrolara bakıldığında bazı oyuncuların ve takım antrenörünün Türkiye'ye gelmedikleri ortaya çıktı. Rus ekibine yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, iki ülke arasındaki yaşanan krizi bahane ederek gelmedikleri iddia edildi.

RUSYA SPOR BAKANI TAKIMLARINI ELEŞTİRMİŞTİ

Rusya Spor Bakanı Vitaliy Mutko'nun daha önce yaptığı açıklamada, 'Rusya takımları Belogorie Belgorod ile Dinamo Moskova'nın, Arkas Spor ve Ziraat Bankası karşısında yapacağı maçlar için Türkiye'ye gelmemesine ilişkin, "Türkiye güvenliği sağlayabilir. Bana göre bu durumda Rus kulüpleri yanlış hareket ettiler" ifadelerini kullanmıştı.

BU AKŞAM OYNANAN MAÇI RUS BÜYÜKELÇİSİ DE İZLEDİ

Ankara polisinin yoğun güvenlik önlemi aldığı karşılaşmayı Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov, Halkbank Kulüp Başkanı Selahattin Süleymanoğlu ile birlikte izledi. Soruları yanıtsız bırakan Elçi Karlov, "Güzel bir maç. Güzel bir ortam, seyirci mükemmel ve iki takım da iyi oynuyor" dedi.

Ayrıca Karlov, gazetecilere, "Basın büromuza müracaat edin, gerekli bir açıklama yaparız" derken, Fenerbahçe ile Lokomotif Moskova maçı sorulduğunda da, "İki takıma da başarılar dilerim" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Maxim Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title