Haberler

    Zehra'dan retro klip

    Güncelleme:

    Eski sinema kayıt makinalarıyla çekilen "Eski İstanbul, köy, Almanya'ya gidiş, işçiler, gurbet, sokaklar, Almanya, İstanbul'un eski hali, tren" gibi gurbet içeren görüntüler yönetmen Selim Durak tarafından çekilen klipte Zehra ile match edildi.

    Eski sinema kayıt makinalarıyla çekilen "Eski İstanbul, köy, Almanya'ya gidiş, işçiler, gurbet, sokaklar, Almanya, İstanbul'un eski hali, tren" gibi gurbet içeren görüntüler yönetmen Selim Durak tarafından çekilen klipte Zehra ile match edildi…

    "Cennetten Çiçek" ile 8 ayda 200 milyonu geçip Türkiye rekoru kıran Zehra, Özdemir Erdoğan'ın nostaljik şarkısı Gurbet'i coverladı, ve piyasaya sundu. Poll Production'ın sunduğu şarkının prodüktörlüğünü Erol Köse, aranjesini Alper Atakan yaptı, "Söyleyin Memleketten Bir Haber mi var" dizeleri ile hafızalara kazınan şarkı, Kemal Sunal'ın 'Kapıcılar Kralı' gibi birçok filmin de tema müziği olmuştu.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Özdemir Erdoğan İstanbul Yönetmen Almanya Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title