Haberler

"Zatürre Bana Bülent Ersoy'dan Bulaşmış Olmasın"

Güncelleme:

Pazartesi gecesi evinde fenalaşarak hastaneye kaldırılan Türk sanat müziğinin başarılı sanatçılarından Onur Akay'a, zatürre başlangıcı teşhisi konulmuştu. Akay, bugün öğle saatlerinde taburcu oldu.

Önceki gün hastaneye kaldırılan ünlü sanatçı Onur Akay taburcu oldu.

Ünlü sanatçının sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavisinin evde devam edeceği öğrenildi.

"SONUNDA BENİM DE KÖTÜ HABERİM DUYULDU"

Duyurduğu kötü haberler nedeniyle magazin dünyasının felaket tellalı olarak ün yapan ses sanatçısı Onur Akay, taburcu olurken gazetecilere açıklama yaptı. Akay, "Kötü haber duyura duyura sonunda benim de kötü haberim duyuldu. Geçen hafta Bülent Ersoy'un yattığı hastaneye gitmiştim, zatürre bana Bülent Ersoy'dan bulaşmış olmasın sakın. Şaka bir yana çok salgın var, inşallah kar yağar ve havadaki mikroplar temizlenir." dedi. Onur Akay, geçtiğimiz hafta ise zatürre teşhisi konulan Bülent Ersoy'un yattığı hastaneye gitmişti ve Akay'ın hastaneden yaptığı açıklama canlı olarak ekranlardan verilmişti.

CİCİŞLER ONUR AKAY'I YALNIZ BIRAKMADI!

Önümüzdeki günlerde Ciciş kardeşler olarak tanınan Esra ve Ceyda Ersoy'la, Tivivo TV ekranlarında 'Duyduk Duymadık Demeyin' isimli bir magazin programı sunmak için hazırlık yapan Onur Akay'ı, taburcu olurken program partnerleri Cicişler de yalnız bırakmadı. Akay, "Sevgili Esra ve Ceyda rahatsızlandığımı duyur duymaz hemen geldiler. Onlara ve arayan herkese çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde onlarla birlikte çok ses getirecek bir magazin programı yapacağız. Cicişler'imin ve bendeniz Felaket Tellalı'nın yorumları magazin gündemini değiştirecek." ifadelerini kullandı.

Akay, daha sonra arabasına binerek hastaneden ayrıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bülent Ersoy Onur Akay Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title