Haberler

"Zaman Makinesi 1973" Oyuncuları'ndan Zamanda Yolculuğa Açık Davet

Güncelleme:

Başrollerini Seda Bakan ve Gürgen Öz'ün paylaştığı Zaman Makinesi 1973 geçtiğimiz hafta vizyona girdi.

Başrollerini Seda Bakan ve Gürgen Öz'ün paylaştığı Zaman Makinesi 1973 geçtiğimiz hafta vizyona girdi. Yaşanan toplumsal yaslar dolayısıyla galası yapılamayan film bir hafta gecikmeyle gerçekleşen bir basın toplantısıyla seyircisine tanıtıldı.

Toplantıya; başrol oyuncuları Gürgen Öz ve Seda Bakan'ın yanı sıra Adal Film'in sahibi ve filmin yapımcısı Mustafa Sirmen ve eşi Nur Sirmen, Mustafa Uzunyılmaz, Zihni Göktay, Ferdi Sancar, Fehmi Dalsaldı, Birsu Demir, Esvet Şahin, Damla Cangül ve Ali Rıza Tanyeli katıldı.

Senaryosunu Kemal Kenan Ergen'in kaleme aldığı, yapımcılığını Adal Yapım'ın üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda, Türk sinema tarihinin deneyimli isimlerinden Aram Gülyüz oturuyor. Filmin sonunda izleyiciler tarafından bolca alkış alan Zaman Makinesi 1973, girdiği hafta dijital medyanında gözdesi olup, trend topic olmuştu.

Olur ya, elinize bir bavul verip şu çılgın soruyu sorsalardı size yanıtınız ne olurdu; "Hangi zamana yolculuk yapmak istersin?". İnanıyoruz ki hepimizin buna verebileceği farklı ve fantastik yanıtları olacaktır. Peki, bilmeden çıktığınız bir yolculukta kader sizi 1973 Türkiye'sine atarsa. "Eh, madem geldik keyfini çıkaralım bari" diyeceğinize de inanıyoruz. Bugün izleyici karşısına çıkan "Zaman Makinesi 1973", yaşamak isteyeceğiniz zaman ile yaşamak zorunda kaldığınız zaman arasında müthiş bir tünelin inşasına tanıklık edeceğiniz tatlı bir fırsat olacak…

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Uzunyılmaz Mustafa Sirmen Seda Bakan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title