Haberler

Yunusemreli Muhtarlardan Maski'ye Teşekkür

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan ve dernek yönetimindeki mahalle muhtarlarını ağırladı.

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı ve Laleli Mahalle Muhtarı Bedriye Pehlivan ile dernek yönetiminde görev yapan Şamar Mahalle Muhtarı Mehmet Kara, Karakoca Mahalle Muhtarı Yaşar Canyar, Turgutalp Mahalle Muhtarı Turgut Şener, Muslih Mahalle Muhtarı Bayram Ayaz ve Fatih Mahalle Muhtarı Doğan Akın'ı makamında ağırladı. MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa'nın 1088 mahallesine hizmet götürmek için büyük emek sarf ettiklerini vurgulayarak, "Muhtarlarımızın ziyaretinden dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Vatandaşımız, herhangi bir mağduriyet yaşamasın diye tüm mahallelerimize ihtiyaç duydukları hizmetleri götürme gayreti içerisindeyiz. Bu görüşmelerimizde muhtarlarımızın talep ve isteklerini de dinliyoruz. Muhtarlarımızdan aldığımız geri dönüşler ise bizim en büyük mutluluğumuz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yaşar Coşkun Mehmet Kara Yunusemre Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title