Haberler

Yunus Mallı: Milli Takım Kararımı Verdim, Haftaya Açıklayacağım

Güncelleme:

Bundesliga takımlarından Mainz 05'te forma giyen gurbetçi oyuncu Yunus Mallı, "Tercihimi yaptım. Kararımı haftaya açıklayacağım." dedi.

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Mainz 05'te forma giyen gurbetçi oyuncu Yunus Mallı, milli takım tercihini yaptığını ancak kararını gelecek hafta açıklayacağını söyledi.

Bu sezon 10 maçta 6 gol atarak dikkatleri üzerine çeken  Yunus Mallı, Werder Bremen ile oynanan lig maçının ardından AA muhabirinin sorularını yanıtladı. Milli takım tercihiyle ilgili olarak yöneltilen soru üzerine Yunus, "Karar verildi. Bunu gelecek haftaya açıklayacağız" dedi.

"SON DAKİKALARDA GOL GELİNCE COŞTUK"

Türkiye'nin 2016 Avrupa Şampiyonası'na katılma hakkı kazanmasıyla ilgili olarak, "Son maçı evde ailemle ve arkadaşlarımla izledim. Son dakikalarda gol gelinde coştuk. Biraz mucize gibiydi. Tüm sonuçlar Türkiye lehine oldu. İnşallah Fransa'da başarılı olunur" değerlendirmesinde bulundu.

"AÇIKLAMANIN TARİHİ NETLEŞMEDİ"

"Seninle birlikte mi başarılı olacak?" şeklindeki soru üzerine ise genç futbolcu, "Bunu haftaya öğreniriz. Açıklamanın tam olarak ne zaman olacağı netleşmedi. O yüzden şimdilik bir şey söylemek istemiyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Werder Bremen Yunus Mallı Türkiye Almanya Spor Haberler

500

Yorumlar (19)

ALEX:

DÜSÜNECEGINI SÖYLEDIYSE HIC GELMESIN . . MILLI RUHU OLAN TÜRK HIC TEREDDÜTSÜZMILLI TAKIMA EVET DER.

10
2
yanıtYanıtla
Galatali mert:

Ezilme Türklügünle ve de Adinla gurur duy bu sana yeter kocum!!!!

11
1
yanıtYanıtla
sekbani cedit:

Mecburen turkiyeyi secceksin cunku sen almanya milli takimi icin cok zayifsin

10
1
yanıtYanıtla
Ahmet KorkmazMobil-IOS:

Oraya cikicaksin tabikide ay yildiz formayi giymek nasipse giymek istiyorum diceksin böyle haftayaymis öyleymis sen kimsin kan

9
1
yanıtYanıtla
milli takım Mobil-ANDROID:

Fransaya kaldık ya bizi secer kesin.uyanıga senden çok var bizde

8
1
yanıtYanıtla
Karslı:

Abartmayın bir hakan mesut değil

8
0
yanıtYanıtla
ErbaaaMobil-IOS:

Büyük ihtimal Almanya diyecek bizim formayı giyecek gurur göremiyorum

6
0
yanıtYanıtla
evrenMobil-ANDROID:

Kesin bilgidir Almanya

1
4
yanıtYanıtla
tahlil edelim:

arkadaş bir maçta üç gol attın mı tamam mı yani? Genel özeliklerine, genel toplama bakılmalı bir yıl önceki performansına ve zorluk derecesindeki gollerine , bunlar değilde gollere bakılırsa yarardan zarardan başka birşey getirmez.

5
0
yanıtYanıtla
ZEUS:

BÜTÜN DÜNYA BU HABERİ BEKLİYOR.

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title