Haberler

    Yunus Emre 37. Bölüm Fragmanı Yayınlandı – İzle

    Yönetmenliğini Emre Konuk'un yaptığı Yunus Emre dizisi bu hafta 37. Bölümü ile ekrana gelecek.

    Yönetmenliğini Emre Konuk'un yaptığı Yunus Emre dizisi bu hafta 37. Bölümü ile ekrana gelecek. Oyuncu kadrosunda Gökhan Atalay, Payidar Tüfekçioğlu ve Baran Akbulut gibi isimlerin bulundu Yunus Emre' de bu hafta neler yaşanacak? Yunus Emre yeni bölümden detaylar haberimizde..

    Yayın Günü: 5 Nisan Salı

    Yayın Saati: 20.00

    YUNUS EMRE 37. BÖLÜM FRAGMANI

    YUNUS EMRE 35.-36. BÖLÜMLERDE NELER YAŞANDI?

    Yunus Emre Aşkın Yolculuğu'nun 35. Bölümünde İsmail, Yunus ile Bacım Sultan'ın arasını yapabilmek için çeşitli girişimlerde bulunmuştur. Bacım Sultan da Yunus da İsmail'in bu girişimleri sonucunda mahcup olmuşlardır. Adem, Tapduk Emre tarafından Molla Kasım'ın yanına verilmiştir. Bu durum, Molla Kasım'ın hoşnutsuzluğuna neden olmuştur. Candaroğlu Argun Bey ise oğlu Şahin'i çağırmıştır. Candaroğlu Argun Bey, oğlu Şahin'e Bacım Sultan'ı isteyecektir. Yunus ise bu bilgiyi öğrendiğinde adeta yıkılmıştır. Haber, konakta yayılmıştır. Zahide, Bacım Sultan'ın Tapduk Emre'den istenecek olmasından hoşnut olmuştur. Zahide dergaha bu haberi vermek için gider. Durumu öğrenen Bacım Sultan, Şahin'le evlenmeye karşı çıkar. Hanım Ana'ya da duygularını anlatır. Zahide, Bacım Sultan'ı ikna etmeye çalışsa da başarısız olmuştur. Bacım Sultan ile Yunus bu durum karşısında nasıl bir tutum göstereceklerdir? Tapduk Emre tüm bu olanlar karşısında ne yapacaktır? Kızı Bacım Sultan'ı Şahin Bey'e verecek midir? Zahide, Bacım Sultan'ı ikna etmek için hangi yollara başvuracaktır? Şahin ile Yunus karşı karşıya gelecek midir? Tapduk Emre tarafından Molla Kasım'ın yanına verilen Adem ile Molla Kasım arasında neler yaşanacaktır?

    YUNUS EMRE DİZİSİ KONUSU

    Yunus Emre Aşkın Yolculuğu dizisinde Yunus'un dergahtan kovuluşunun üzerinden aylar geçmiştir. O günden beridir ne bir gören olmuştur onu, ne de bir halini işiten. Aynı zamanlarda dergahta ise Tapduk Emre'nin hastalığından dolayı Molla Kasım her manada işleri devralmıştır. Dergahın ve vakfiyelerin işleri, ürünün satılıp paraların tahsil edilmesi gibi işler bütün vaktini almaktadır Molla'nın. Her ne kadar yorulsa etse de halinden memnundur çünkü artık dergahta ve dergahtan aldığı güçle Nallıhan'da yeni yeni bir ismi bir cismi oluşmaya başlamıştır. Artık çarşıya vardığında Derviş Molla Kasım değil, dergahı temsilen halife Kasım Efendi'dir.

    Son günlerde zahireci Muslu ile sorun yaşamaktadır. Yıllardan beri vakfiyeden çıkan ekini alıp satan Zahireci Zeki Çavuş bu sene ürüne az para vermekte Molla'nın ısrarını da canın isterse diyerek geri çevirmektedir. Sebebi öğrenir kısa zamanda Molla. Sivrihisar'dan bir adam daha düşük fiyattan ne kadar buğday isterse ambarlarını dolduracağını söylemiştir. Molla Kasım çaresiz dergaha varır ve Tapduk Emre'ye ahvali anlatır bir bir. İsmi cismi bilinmeyen ekinciyi aramak için Sivrihisar yoluna koyulur Molla Kasım. Kimdir bu adam, necidir, neden fiyat kırar, emeklerini zayi etmek ister…

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Gökhan Atalay Sultan Şahin Molla Kasım Emre Konuk Politika Güncel Haberler

    Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

    Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

    Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

    Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

    Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

    Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

    Bakmadan Geçme

    Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm!
    Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

    Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title