Haberler

Yunan'ı korku sardı: Türk İHA ve SİHA'ları Rusya bile durduramadı, biz ne yapacağız

Güncelleme:

Türk İHA ve SİHA'larının Suriye, Libya ve Karabağ'daki etkisi Yunanlıları şimdiden endişelendirmeye başladı. Türk İHA'larını Rus uçaksavar sistemlerinin bile durduramadığını belirten Yunan basını, Atina hükümetinin büyük endişe içinde olduğunu yazdı.

2021 yılında envantere girecek AKINCI, Yunanlıları şimdiden endişelendirmeye başladı. Suriye, Libya ve Dağlık Karabağ'da başarı elden Bayraktar TB2'nin ardından AKINCI'nın test aşamalarını yakından eden Yunan basını, Atina'nın Türk İHA'larına karşı kapsamlı bir çözüm aradığını ve buna karşı yabancı ülkelerin silah sistemlerini incelediğini yazdı.

TÜRK İHA'LARINA KARŞI ÇARE ARIYORLAR

Yunan Milli Savunma Bakanı Nikos Panagiotopoulos'un parlamentodaki Türk İHA'larına karşı lazer sistemlerinin değerlendirildiği yönündeki sözlerine yer veren Yunan basını, Genelkurmay Başkanı General Konstantinos Floros'un Uluslararası Savunma Fuarı "IDEX 2021" için Birleşik Arap Emirlikleri'ne (BAE) yaptığı ziyarete dikkat çekti.

Yunanı korku sardı! Türk İHA ve SİHA'ları Rusya bile durduramadı, biz ne yapacağız

BAYRAKTAR TB2'LERİ RUSLAR BİLE DURDURAMADI

Suriye ve Libya'da başarılı şekilde görevini icra eden Bayraktar TB2'leri Karabağ'da Rus uçaksavar sistemlerinin bile durduramadığını yazan Yunan basını, Türk İHA'larının önlenemez oluşunun Atina hükümetini endişelendirdiğini ifade etti.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

İhlas Haber Ajansı Suriye Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (39)

Halim:

Ruslar durduramadıysa 27 mart 2020 de 57 şehidi niçin verdik bırakın bunlarida nagihan alcının 3. 5 keçinin otladığı kayalık dedigi adaları niçin verdiler yunanla bu hale nezaman geldiler kanal istanbulun hikayesini buna sebeb gerçekleştirmek için sanaryo bu

24
49
yanıtYanıtla
CONSINOV:

Sen ne içiyorun acaba Halimos, Yunanın kendisi kabul ediyor da içimizdeki Yunanları ne yapacağız bilmiyoruz. Kanal hem boğazdaki tehlikeyi ortadan kaldıracak hem gelir getirecek. Tabi sen bir yunanlı olarak istemezsin bunları.

yanıt48
yanıt12
Reis:

Yav bu halim gibi zalimler sürekli yapılanları kötülüyorlar ama önce kendileri faydalanıyor bu nasıl olur aynı yunan aklı gibiler

yanıt5
yanıt1
abura:

dandik kanada yapımı siha ihaa

11
52
yanıtYanıtla
Kartal:

Dandikmi? Kanada malımı? nerede yaşıyorsunuz..

yanıt3
yanıt2
Mert:

Heeee dandik sen öyle avut kendini

yanıt5
yanıt0
Ağa:

karabağa ermeni askerlerine yardıma gitseydin ya dandik i anlardın yerli hain.

yanıt8
yanıt1
Misafir:

Oğlum çözüm aramayın akıllı olun

48
4
yanıtYanıtla
hoca:

Bizimle savaşa girmezseniz sorun yok.

44
6
yanıtYanıtla
Esrarengizz:

Sorun var karde?. Adalari seve seve vermedikce sorun olacakk

yanıt7
yanıt2
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title