Haberler

Yunan Polisi, Dövdüğü Göçmenleri Çıplak Halde Türkiye'ye Gönderdi

Güncelleme:

Yunan polisi, ülkelerine yasa dışı yollardan giren Yemen ve Filistinli bir grup göçmeni yakaladıktan sonra dövüp, üzerlerindeki giysileri çıkararak Türkiye'ye gönderdi. Edirneli köylüler, arazide buldukları göçmenlerı isinmaları için kahveye götürdü.

Yunan polisi, ülkelerine yasa dışı yollardan giren göçmenleri yakaladıktan sonra dövüp, üzerlerindeki giysileri çıkararak Türkiye'ye gönderdi. Edirne'de köylüler, arazide çıplak halde buldukları göçmenleri kahveye götürdü ve ısınmalarını sağladıktan sonra kendi kıyafetlerini giydirerek jandarmaya teslim etti.

GÖÇMENLER YUNAN POLİSİ TARAFINDAN DÖVÜLDÜ

Yemen ve Filistinli bir grup göçmen, yasa dışı yollardan geçtikleri Yunanistan'da polis tarafından yakalandı. Göçmenler, iddiaya göre, Yunan polisi tarafından dövüldü. Yunan polisi ardından göçmenlerin üzerlerindeki kıyafetleri çıkarıp, eşyalarını da aldıktan sonra Merih Nehri üzerinden Türkiye'ye gönderdi.

Önceki akşam, Edirne'nin Uzunköprü ilçesine bağlı Kiremitçi Salih köyünde, köylüler arazide gezerken göçmenleri çıplak halde buldu. Köylüler, vücutlarında darp izleri bulunan göçmenleri, köy kahvesine götürüp soba başında ısınmalarını sağladı. Köylüler evlerinden yiyecek ve kıyafet de getirip göçmenlere verdi. Kahvede soba başında ısınan göçmenler, köylülerin getirdiği kıyafetleri giydikten sonra jandarmaya teslim edildi.

VÜCUTLARINDA DARP İZLERİ VARDI

Kiremitçi Salih Köyü Muhtarı Zeki Ateş, köylülerin çıplak halde bulduğu göçmenleri kahveye götürüp, ısınmalarını sağladığını belirterek, "Kaçaklar Yunanistan'da yakalandıktan sonra dövülerek geri gönderilmiş. Köylülerimiz de o halde bulmuşlar ve kahveye götürüp ısınmalarını sağladılar. Hepsinin sırtları ve vücutlarında darp izleri vardı. Ne olduğunu sorduğumuzda Yunan polisinin dövdüğünü söylediler. Biz giysi verdikten sonra jandarmaya haber verdik ve jandarma göçmenleri alıp götürdü" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (154)

İSİM:

bizim suriyelilere yapmamız gereken tamda buydu. biz dağıtmadık onlar bizi dağıtacak bu gidişle

33
17
yanıtYanıtla
Erdal karakaş:

Nasılsa biz bakacagiz yol geçen hani oldu türkiye

34
4
yanıtYanıtla
Metin:

Yahu hayatınız boyunca ceddiniz boyunca hiç fitre zekat verdinizmi hay tosba sanane senmi bakıyon

yanıt0
yanıt3
SURİYE VATANDAŞI:

Faşistler, Irkçılar hepiniz. gidin avrupaya amerikaya bakın milyonlarca Türk dolu. büyük konuşmayın bu duruma düşersiniz ona göre.

13
20
yanıtYanıtla
Mustafa:

Defol ülkene

yanıt4
yanıt0
hasan:

onlar oraya yasal olarak gitmiş çalışan insanlar, sende başvur alırlarsa git, faşist ırkçıda babandır, defolun gidin ülkenize, biz bu duruma düşmeyiz, sizin gibi vatanını savaşta bırakıp kaçanlardan değiliz, burada vatan için şehit oluruz kendinizle karıştırmayın bizi, adam sanız defolur gider ülkenizi düzeltirsiniz, deolun gidin lan ülkemden, korkak yanaşmalar. . . .

yanıt6
yanıt0
ahmet:

bizim başımıza gelmez çünki biz sizin gibi vatanımızı satıp korkaçka kaçmayız, korkak yanaşmalar. . . .

yanıt4
yanıt0
Suriye vatandaşı haine cvp:

Türkler avrupaya yasal yolla gidip çalışıyorlar, sizin gibi ülkelerini satarak gitmediler, kalkıpda burda mal mal konuşma ülkesine ihanet etmiş hain, burası Türkiye , Türkler senin gibi kancık değil biz ülkemiz için ölümüne savaştık Allahın izni ile gene savaşırız, senin gibi kancıkdan vatan dersi alacak değiliz

yanıt2
yanıt0
Değişik adam:

beter olsunlar. . . lanet olsun araplara

18
12
yanıtYanıtla
adam:

Aminnn

yanıt2
yanıt0
Tüm 154 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title