Haberler

Yozgat'ta Ramazan Bayramı

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Ahmet Uslu Parkı'nda Sorgun Kaymakamlığı tarafından düzenlenen törene Kaymakamvekili ve Sarıkaya Kaymakamı Yasin Özcan, AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Metin Gezer, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Yasin Özcan bayramların insanları kaynaştıran, kardeşlikleri ve dostlukları pekiştiren, milli duyguları perçinleyen önemli günler olduğunu ifade ederek, ilçe halkının ve İslam aleminin bayramını kutladığını söyledi.

AK Parti Milletvekili Ertuğrul Soysal da bir Ramazan Bayramı'nı daha vatandaşlarla geçirmekten son derece mutlu olduğunu ifade ederek, "Dini bayramlar; toplumların fertlerinin birbirlerine sevgi ve saygı ile yaklaşma, yardımlaşma, birbirlerinin gönlünü alma ve yakınlaşma, mutluluk ve sevgiyi, huzuru dolu dolu yaşama günleridir. Ben tüm İslam aleminin ve Sorgunlu kardeşlerimin Ramazan Bayramı'nı kutluyor, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Bayramı Yasin Özcan Sorgun Yozgat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title