Haberler

Ünlü YouTuber Erkan Porçay'a 4 yıl hapis cezası

Güncelleme:

Sosyal medya fenomeni Erkan Porçay, rapçi Ezhel'in parodisini yaptığı için hakim karşısına çıktı. Duruşma sonrası Twitter'dan açıklama yapan fenomen isim, 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldığını duyurdu.

Sosyal medya platformu Youtube'da içerik üreten Erkan Porçay adlı fenomen, şikayet üzerine açılan dava sonucu hakkında verilen hapis cezasını Twitter üzerinden takipçileriyle paylaştı.

"OLAYI HALA İDRAK EDEBİLMİŞ DEĞİLİM"

Paylaşımında rapçi Ezhel'in parodisini yaptığı için hakim karşısına çıktığını söyleyen 594 bin aboneli YouTuber, "Yaptığım Ezhel parodisi yüzünden bugün hakim hakkımda 4 yıl 2 ay hapis cezasına karar verdi. Olayın gerçekliğini hala idrak edebilmiş değilim bu yüzden üzerinde konuşmam doğru olmaz, yakında geçirdiğim süreci bir videoda anlatacağım." dedi.

Ünlü YouTuber Erkan Porçay'a 4 yıl hapis cezası

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Twitter Ezhel Haberler

500

Yorumlar (24)

burdurlu olmayan:

baktım alta yine gelmiş koyun sürüsü. yok psikoloji okuyormuş yok buymuş. olum 13 yaşında çocuk bunlar ne desen yaparlar aynen burada gördüğünüz gibi. yok yaş kısıtlamasıyla paylaşmış falan sökmez hakime savcıya. sanki herkes gerçek yaşıyla kaydoluyor öyle sitelere. kolay gelsin arkadaşlar kimse porçayın yerine girmez hapse merak etmeyin.

58
4
yanıtYanıtla
İYİ OLDU:

UMARIM ÇIKMAZ

2
32
yanıtYanıtla
D:

Umarım porçay yerine sen girersin :D

yanıt6
yanıt2
rıza:

idrak edemeyecek birşey yok 3 dakika boyunca ''zehir içerim'' demis, yüzbinlerce takipcili (18 yas altı ağırlıklı) hesabında paylasmıssın. hakim şaka yaptım, parodi yaptım dinlemezz. kaldı ki böyle parodi olmaz zaten. geçmiş olsun.

7
11
yanıtYanıtla
.:

Dayı git bi öğren öyle konuş adamın zerre suçu yok

yanıt16
yanıt36
#freeporçay:

Abi bunu izleyen herkes zaten ciddi olmadıgını anlar yani özenicek bisey yok 18 yas altı aptal degil bunu ciddiyr alicak kadar aa porcay. Ot içiyorum diye sarki yapti gideyim ot iceyim diye biseyi kimse yapmaz. Zaten adamın amacı dalga gecmek sadece parodi yaptigi ot iciyorum videosunu izleyip burda adama iftira atmayın eger siz bunı ciddiye alıp siz rahatsız oluyorsanız bu sizin sorununuz

yanıt16
yanıt45
Realist:

Biraz içeride kalsın aklı başına gelir denyonun

3
12
yanıtYanıtla
#freeporçay:

realist adam ezhelin müptezel albümünde otlarla ilgili konuştuğu fark edip parodi yapmış ve videonun adında (PARODİDİR)yazıyor yani boştan yere 4 yıl 2 ay 15 gün ceza yedi

yanıt4
yanıt0
Antirealist:

Umarım bir gün sen de böyle bir ceza alırsın da sana da "Biraz içeride kalsın, aklı başına gelsin denyonun" derler. Üstelik suçun olmadığı halde.

yanıt5
yanıt0
agbeee:

utanıyorum bunları görünceneden ama neden daha uyuşturucudan uzaklaştıran bir müzik bu anlayamıyorum adı üstünde uzaklaştırmasa bile parodi eğlence amaçlı bu kadar mı zor bunu idrak etmek

yanıt2
yanıt0
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title