Haberler

Youtuber Enes Batur, Amcasına ve Eşine Hakaret Ettiği Videoyu Gelen Tepkiler Üzerine Yayından Kaldırdı

Güncelleme:

Youtuber Enes Batur, amcasına ve eşine ağır hakaretler ettiği şaka videosunu gelen tepkiler üzerine YouTube kanalından kaldırdı. Batur, yaptığı açıklamada ''Herkes hata yapabilir'' diyerek kendini savundu.

Youtuber Enes Batur, şaka amaçlı amcasına ve eşine hakaret ettiği videoyu YouTube kanalından kaldırdı. Batur, Twitter'dan yaptığı açıklamada ''Herkes hata yapabilir , önemli olan bunun farkına varıp düzeltmek.'' diyerek kendini savundu.

''BİR İŞE YARASAN EN AZINDAN KARIN GÜZEL OLUR"

"Sosyal medya fenomeni" adı altında özellikle YouTube'da videolar paylaşan ve bu sayede ciddi bir kazanç elde eden, aynı zamanda bu yılın başında "Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?" isminde bir film çeken Enes Batur, amcası Murat Sungurtekin'i provoke ettiği bir videoyu sosyal medyada paylaştı. Gizli çekilen videoda Batur'un amcasına, "Sen adam olsan, bir işe yarasan, en azından karın güzel olur, 200-300 kilo olmaz. Salak salak hareket etme. Sen adam mısın? Adana'da neydin, ne oldun?" gibi sözler sarf ettiği duyuluyor. Batur'un amcasının bu sözler üzerine oldukça sinirlendiği görülüyor.

Videonun sonunda Batur, şaka yaptığını söylüyor ama amcasının gözlerinin dolduğu görülüyor.

Enes Batur

"YAZIK GERÇEKTEN"

Batur'un bu videosu ve videoda amcasına sarf ettiği sözler sosyal medyada tepki gördü. Batur ile ilgili sosyal meydada, "Arkadaş cebi iki lira gören bir kişi de kendini Allah zannetmesin", "Bu herifin izleyici kitlesinin büyük kısmı çocuklar. Anne babalar az dikkat edin çocuğunuz kimi takip ediyor", "Yazık gerçekten" gibi yorumlar yapıldı.

BATUR KENDİNİ SAVUNDU

Batur, sosyal paylaşım platformu Twitter'da yaptığı açıklamada ''Herkes hata yapabilir , önemli olan bunun farkına varıp düzeltmek.'' diyerek kendini savundu.

Youtuber Enes Batur, Amcasına ve Eşine Hakaret Ettiği Videoyu Gelen Tepkiler Üzerine Yayından Kaldırdı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Enes Batur Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (105)

Rezil:

Her videon iğrenç.çocukların bütün günü senin gibi rezillerin vidolarını izleyerek geçiyo.mahvettiniz çocukları.zehirlenmiş gibiler.bakanlık keşke bu işe bi el atsada kurtulsa millet sizden.youtube için yaptığın rezilliğe bak.ne öğretiyo ki saçma sapan küfürlü vidolar.koruyun çocuklarınızı bunun gibilerden

44
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Enes batur böyle bir hata yaptı evet ama sonra hatasını farkına vardı ve videoyu kaldırdı önemli olan hatasını anlaması sırf bu yüzden enes batur sizin için bitemez onun dışında amcasının ılk kez saka yapmıyor daha öncede kışkırtma yaptı şimdi mi sizin için bitti her insan hata yapabilir bence çok üstüne gidiyorsunuz

2
34
yanıtYanıtla
EDEP YAHU:

Şakalarında sınırı vardır şaka dediğiniz sonunda herkesin gülmesini sağlayan söz ya da tutumlardır. Ne zamandan beri saçma sapan hareketler aşağılama ve hakaretler şaka olur oldu bırakın şu saygısız yüzsüz tavırlarıda az edep nedir onu öğrenin insan hukuku öğrenin. Avrupaya gidip orada böyle birine şaka yapacak olursanız akrabanızda olsa size rahatlıkla kazanacağı taciz ve hakaret davası açabileceğinden emin olabilirsiniz çünkü bunun adı nereye giderseniz gidin hakaret ve aşağılama şaka değil.

yanıt19
yanıt0
sssssss:

senin gibi uslup edep adap bilmezler yuzunden böyle aptalları çocouklar örnek alıyo

yanıt0
yanıt0
ENES BATUR ADAMDIR:

ENES BATUR UN SİZ KÖTÜ YORUM ATANLAR KILI BİLE OLAMAZSINIZ KÖTÜ YORUMLARINIZI KENDİNİZE SAKLAYIN.

1
34
yanıtYanıtla
Evo20:

Kaybol buradan velet. Git bu değişiği izlemeye devam et akrabalarına hakaret et ondan sonra!

yanıt19
yanıt0
maskeli süvari:

videoda gördük adamlığı. . ılk önce adam, insan olmak nasıl olur, nedır onu öğren. . yazık senın anne, babana aılene

yanıt0
yanıt0
artal73:

Sen önce ADAM nedir? onu öğren ondan sonra yorum yap. Bu düşük adamsa vah dünyanın haline!

yanıt0
yanıt0
enes batur fan:

gerçekten siz enes baturu kötülemeye çalışıyorsunuz hiç ona sordunuzmu ben böle bir duruma düşmek istermiyim diye evet küfür ediyo ama o küfür ediyo diye sizde küfür edemessiniz bende semiyorum ama o aslında iiyi bir çocuk :(

yanıt1
yanıt0
ENES BATUR:

AMCA ÖZÜRDİLERİM#EnesBatur

1
21
yanıtYanıtla
Tüm 105 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title