Haberler

Yılmaz Erdoğan'ın Sır Gibi Sakladığı Yeni Filmi

Güncelleme:

Yılmaz Erdoğan'ın yeni filmiyle ilgili detaylar ortaya çıktı.

Çektiği filmlerle gişede büyük başarılara imza atan Yılmaz Erdoğan, herkesten gizlediği yeni filmini, Oscar'lı oyuncu Russel Crowe gibi, UNESCO'nun dünya miras listesinde yer alan Kapadokya'da çekecek. Erdoğan, senaryosunu yazdığı yeni filmine 'Patron Mutlu Son İstiyor' adını verdi.

BAŞROLDE TOLGA ÇEVİK VE EZGİ MOLA VAR

Bugün'ün haberine göre; Romantik komedi tarzında olacak sinema filminin başrollerini ise 'Komedi Dükkan'ı adlı programıyla büyük beğeni toplayan Tolga Çevik ve başarılı oyuncu Ezgi Mola paylaşacak. Ramazan Bayramı'ndan hemen sonra çekimlere başlayacak olan Yılmaz Erdoğan, film için 15 bin liraya 1974 model klasik bir otomobil kiraladı. Film 2014'ün Ocak ayında vizyona girecek.

DÜNYANIN GÖZÜ KAPADOKYA'DA

Kapadokya, hazır plato olma özelliğinden dolayı yüzlerce sinema filmi, dizi ve belgesele ev sahipliği yaptı. Son 40 yılda toplam 193 filmin çekildiği Kapadokya, Nicolas Cage'in oynadığı Hayalet Sürücü 2, Nuh'un Gemisi, Kurtlar İmparatorluğu, Paralı Askerler gibi dünyaca ünlü filmlerin setlerini konuk etti.

EZGi MOLA TV PROGRAMINI BIRAKTI

Son olarak Şahan Gökbakar'ın 'Celal ile Ceren' filminde rol alan Ezgi Mola, Yılmaz Erdoğan'dan gelen teklif için Star TV'de sunduğu 'Çocuk Oyuncağı' isimli yarışma programını bıraktı. Programın sunuculuğunu, Asuman Krause'ye devreden Ezgi Mola, 'Celal ile Ceren 2' filminin çekimlerine ise bu filmin ardından başlayacak.

Kaynak: Haberler.Com / Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title