Haberler

    Manchester United, Lukaku İçin 353 Milyon TL'ye Anlaştı

    Güncelleme:

    İngiliz basınından BBC, The Telegraph gibi saygın haber kuruluşlarının son dakika bilgisi olarak geçtiği habere göre Kırmızı Şeytanlar, Romelu Lukaku'nun transferi için kulübü Everton'la 75 milyon Pound (Yaklaşık olarak 353 milyon TL) civarı bir bonservis ücretine anlaşma sağladı. Anlaşmanın pazar gününe kadar resmileşmesi ve Belçikalı golcünün takımla birlikte hazırlık kampına dahil olması planlanıyor.

    MORATA'NIN İNGİLTERE HAYALİ SUYA DÜŞTÜ

    Bu hamleyle birlikte Morata'nın Manchester United'a transferi de yatmış oldu. Lukaku için Chelsea de uzun zamandır bir girişimde bulunuyordu. Özellikle Diego Costa'yı gelecek sezonki kadrosunda görmek istemeyen Conte, yönetimden Lukaku'nun alınmasını istemişti. Bu hamleyle birlikte Chelsea başka bir golcüye yönelmek zorunda kalacak.

    LUKAKU POGBA'YLA BİRLİKTEYDİ

    Öte yandan Lukaku yaz tatilini Manchester United'ın Fransız yıldızı Paul Pogba ile beraber geçiriyordu. Hatta Instagram'dan beraber videolarını paylaşan ikili, United formasıyla bir araya gelmiş olacak. İki ismin de menajerliğini Mino Raiola üstleniyor.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Manchester United The Telegraph Romelu Lukaku Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title