Haberler

Yıldırım Demirören: Arda Teknik Nedenlerden Dolayı Kadroya Giremedi

Güncelleme:

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Arda'nın A Milli Takım kadrosuna alınmamasının sebebinin teknik olduğunu söyledi.

Aylardır spor gündemini meşgul eden olayla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören açıklamalarda bulundu.

"TEKNİK OLAYLARLA İLGİLENMEDİM"

Barcelona'da gösterdiği üstün performans ile dünyanın konuştuğu Arda Turan'ın A Milli Futbol Takımı kadrosuna neden giremediği belli oldu. Katıldığı spor programında Arda Turan neden A Milli Futbol Takımı'nın kadrosuna giremiyor sorusuna Demirören, "Hocamızla biz idari konuları konuşabiliriz. Ben teknik olaylar ile hayatım boyunca ilgilenmedim. Bir futbolcunun oynayıp oynamaması başkanın işi değil. Arda 6 ay Barcelona'da oynamadı. O zaman A Milli Futbol Takımı'na alınmıştı. Hocamız Hırvatistan maçı öncesi nezaketen basına açıklamadan 5 dakika önce listeyi bana gönderdi. Ben bakmadım."

"SÜREKLİ ARDA'YI SORUYORSUNUZ"

Arda'yı sürekli soruyorsunuz. Selçuk da alınmadı. Burak Yılmaz da alınmadı. Bizim işimiz bunları hocaya söylemek değildir. Teknik olarak hocamız almak istemedi. Başka bir sorun yok. İnşallah Neymar ve Messi'yi Barcelona'da keser. İdari bir şey olsa hocamız bizimle paylaşırdı. Teknik nedenlerden dolayı kadroya giremedi." diye yanıt verdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yıldırım Demirören Arda Turan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title