Haberler

Yeşim Ceren Bozoğlu'ndan Radikal Karar: Kendimi Tasavvufa Adadım

Güncelleme:

Rol için kilo verip almaktan çekinmeyen Yeşim Ceren Bozoğlu, aşk sorularına "Kendimi tasavvufa verdim." diyerek cevap verdi.

FOX TV'deki 'Kalbimdeki Deniz'in Fikriye'si Yeşim Ceren Bozoğlu 100 kiloya çıkınca Ağustos 2016'da mide küçültme ameliyatı olmuştu. Yeşim Ceren Bozoğlu 16 ayda 50 kilo verip tanınmaz hale geldi. Bozoğlu radikal bir karar alıp kendini dine adadı.

ELİNDEKİ POŞETTE KUR'AN-I KERİM VARDI

Oyuncu, "Aşkı buldunuz mu?" sorusunu soran muhabirlere elindeki poşette Kuran-ı Kerim olduğunu söyleyerek "Gerçek aşkı bununla buldum. İnsani aşk bir yere kadar" yanıtını verdi.

"ARTIK TASAVVUFLA İLGİLENİYORUM"

Gardırıbonu baştan aşağı yenileyen eski kıyafetlerini ihtiyaç sahiplerine dağıtan Yeşim Ceren Bozoğlu, "Hayatta çok hüsrana uğradım, tokat yedim. Artık tasavvufla ilgilenmeye başladım, ruhsal detoksa girdim. Fırtınadan sağ çıktım. İnsanı kılık kıyafete para yatırmak değil, fakirlere, hastalara yardım eli uzatmak mutlu ediyor"



Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yeşim Ceren Bozoğlu Magazin Haberler

500

Yorumlar (49)

Gezgin:

Once o kurani yukarda tutmayi ogren geri zekali

21
23
yanıtYanıtla
Yoldan Geçen Biri:

hükmü ayaklar altında, mushaf belden yukarı olsa ne olur. .

yanıt1
yanıt0
ayşe:

allahın sorması gereken soruları lütfen sormayın rabbım hepimize iman nasıp etsın

35
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

belden aşağı tutma odanın en tepesine as arada tozunu al zihniyet bu . . . insanları dinden soğutmasanız olmaz sen kur''anı hatmeyle içindekini uygula sonra belden aşağı kısmınada bırak Allah karar versin . . kadın daha yeni etkileşime girmiş hemen eleştirin . . yobazsınız . . zamanla öğrenecektir ne var yani. . Allah mübarek etsin daim etsin. .

27
2
yanıtYanıtla
Isınsak Nolcak ki ?:

din sence çok sıcak birşey mi ? Serin gelen yer zaten cennet olmasın ?

yanıt3
yanıt5
ÖVMEN:

İNŞ. BÖYLE DEVAM EDERSİN ALLAH C. C GAYRET GÖSTERENLERİ SEVER. . AMA KEŞKE KURAN-I ÖLE TAŞIMASAN DAHA DOĞRU OLUR. . . .

27
2
yanıtYanıtla
mücahit alkan:

Eskiden böylemiydi camiye gitmek için kapıya çıktığımda dövüyorlardı, tüpgaza sıraya giriyorduk sigara yoktu, mazot yoktu, şekeri bile rüşvetle alıyorduk hep CHP yüzünden. Türkiye çok zengin bir ülke oldu. Herkesin herşeyi var. Heryerde marketler var ucuz ucuz Herkesin lüx arabaları en pahalı telefonları var her isteyen istediği şeyi rahatlıkla alabiliyor. Ben asgari ücretimle rahat rahat geçiniyorum. Ev aldım busenede araba alıcam. Şükretmesini bilin bide kötülemek için asgari ücret az diyorlar. Yazık.

15
12
yanıtYanıtla
ziguf:

Kuran-ı Kerim belden aşağıda tutulmaz

25
2
yanıtYanıtla
özlemm:

aynen

yanıt5
yanıt0
KUTBETTİN:

Kuran''ın yazıldığı kağıt mı kutsal yoksa içeriği mi? Ben kuran''ı flaş diske kaydettim, nerede taşıyım abi?

yanıt11
yanıt0
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title