Haberler

Yeşilyurt Kent Konseyi Ahmet Berber'e Emanet

Yeşilyurt Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri ile istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Genel Sekreter seçiminin de yapıldığı toplantıda Yeşilyurt Kent Konseyi geçmiş dönem çalışmaları hakkında yürütme kurulu üyelerine bilgilendirme yapıldı. Konseyin yeni dönemde izlenecek yol ve çalışma metotları detaylı bir şekilde ele alındı.

YEŞİLYURT KENT KONSEYİ GENEL SEKRETERLİĞİNE AHMET BERBER SEÇİLDİ

Yeşilyurt Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Çobanoğlu'nun Büyükşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı ve Malatya Kent Konseyi Genel Sekreterliğine getirilmesi üzerine toplanan yürütme kurulu üyeleri yeni başkanı seçti. Kent Konseyi'nin daha verimli çalışması ve kent dinamiklerinin çalışmalara dâhil edilmesi konularının ele alındığı toplantıda yürütme kurulu üyeleri, hem ilçenin hem de kentin en önemli sorunlarının neler olduğu ve bu sorunlara karşı nasıl çözümler oluşturulacağı konusunu görüştü. Kent Konseyi bünyesindeki yapılacak çalışmaları değerlendiren Yürütme Kurulu, kendi içinde yaptığı değerlendirmelerden sonra Genel Sekreterliğe Ahmet Berber'in getirilmesine karar verdi.

HER ALANDA ÖNCÜ OLMAYA DEVAM EDİYORUZ

Yeşilyurt Kent Konseyi'nin görev, yetki ve sorumlulukları hakkında da bilgi veren Ahmet Berber, Yeşilyurt Kent Konseyi'ni Malatya ve Yeşilyurt'un eğitim, sosyal ve kültürel açıdan daha ileri bir düzeye ulaşmasına katkı sunması adına kurulduğunu söyledi. Kent konseyinin faydalı projeler ve çalışmalarda bulunduğu ifade eden Berber, "Şehrimize ve Yeşilyurt ilçesine faydalı olduk, olmaya devam ediyoruz. En önemli özelliği sivil bir çalışma kuruluşu olan Kent Konseyimiz belediyemizin destekleriyle her alanda öncü olmaya devam ediyor. Geliştirdiğimiz projeler ve sosyal faaliyetler sayesinde başta şehrimiz ve ilçemizin daha ileriye gitmesini sağlıyoruz. Hiç durmadan faaliyetlerimize devam edeceğiz. Kent Konseyimize verdiği emeklerden dolayı Necati Çobanoğlu'na teşekkür ediyorum, yeni görevinde başarılar dilerim. Bizlere bu görevi layık gören Yeşilyurt Belediye Başkanımız Mehmet Çınar'a ve çok değerli yürütme kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Berber Kent Konseyi Yeşilyurt Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title