Haberler

Yeşilyurt Belediye Meclisi Toplandı

Yeşilyurt Belediye Meclisi, Ekim Ayının ilk oturumunda komisyonlar tarafından hazırlanan gündem maddeleri ve meclise sunulan teklifleri görüşerek karara bağladı.

Yeşilyurt Belediye Meclisi, Ekim Ayının ilk oturumunda komisyonlar tarafından hazırlanan gündem maddeleri ve meclise sunulan teklifleri görüşerek karara bağladı.

Yeşilyurt Belediyesi Ekim Ayı Olağan Toplantısı 1. Oturumu Başkan Vekili Ramazan Yakıcı'nın başkanlığında yapıldı Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan meclis toplantısında ilk olarak 2017 yılı bütçe teklifi ve tarifeler cetveli görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

Meclis toplantısında Balıkesir'de görevi sırasında kalp krizi geçirerek şehit olan 21 yaşındaki Jandarma Astsubay Çavuş Muhammed Güler'in isminin Yavuz Selim Mahallesindeki TOKİ Seyir Parkına verilmesine yönelik teklif, Kent Kültürü ve Estetiği Komisyonuna havale edildi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün girişimleri neticesinde düzenlenmesine karar verilen Ulusal Dağ Bisiklet Yarışmasının organize edilmesi Belediye Meclisi tarafından onaylanırken yarışmalar sonunda ilk beşe girecek olan sporculara toplam 16 bin 500 TL para ödülü verilmesi kararlaştırıldı.

İmar maddelerinin de görüşüldüğü meclis toplantısında Yeşilyurt Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünün teklifi ile tanıtım giderleri için Özel Kalem Müdürlüğü bütçesinden Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne 400 bin TL aktarılması kararlaştırıldı. Belediye Meclisi, altı maddeyi bir sonraki toplantıya ertelerken, beş maddeyi de oylamaya sundu. 6 madde İmar Komisyonuna havale edilirken bir sonraki oturumun 21 Ekim 2016 Cuma günü saat 10.00'da yapılması kararlaştırıldı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhammed Güler Balıkesir Yeşilyurt Yerel Haberler

title