Haberler

Yeşilpınar Bilgievi ve Gençlik Merkezi Açıldı

Güncelleme:

Yeşilpınar Bilgievi, Gençlik Merkezi'nin açılışı haftasonu yapıldı.

Gençlerin çağdaş eğitim imkanlarından faydalanarak kendilerini hem akademik hem de sosyal açıdan geliştirmesi için projeler geliştiren Eyüp Belediyesi, ilçedeki bilgi evleri ve kültür merkezlerinin sayılarını artırıyor.

Yeşilpınar Bilgievi, Gençlik Merkezi'nin açılışı haftasonu yapıldı. Açılışa Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Ak Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın ve Yeşilpınarlılar katıldı.

Gençlerin okuldaki eğitimlerine katkıda bulunan bilgievlerinin, çok önemli işlevleri olduğunu belirten Başkan İsmail Kavuncu, "Çocuklarımız, birçok mahallemize yaptırdığımız bilgi evlerine giderek, hem dersleri için ek etüd yapma imkanı buluyor, hem de sınavlara hazırlanıyorlar. Ayrıca hobilerini gerçekleştirme, sanat ve spor dallarında dağarcıklarını geliştirerek ekip çalışması yapmayı öğreniyorlar. Yeşilpınarlılara bilgievimiz, semt konağımız ve kültür merkezimiz hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Bilgievlerine, ilköğretim 4. Sınıftan 8. Sınıfa kadar olan öğrenciler gidebiliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İsmail Kavuncu Yeşilpınar Eyüp Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title