Haberler

Yeşil Kart Talebinde Cevap Verme Süresi Kısaltılıyor

Diyarbakır'ın Dicle İlçe Kaymakamı Sezer Işıktaş, yeşil kart talebine cevap verme süresinin düşeceğini belirterek, 15 gün olan cevap verme süresini bir hafta veya daha kısa bir zamana indirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kaymakam Işıktaş, yeşil kart talebinde cevap verme süresiyle ilgili halkın şikayetini en az indirmeyi hedeflediklerini ifade ederek, "Yeşil kartta halkın şikayetini en az indirmeyi hedefliyoruz. Bizim yeşil kart talebine cevap verme süremiz 15 gün ama bazen bir ayda dahi çıkmadığına yönelik şikayetler geliyor. Polis ve jandarma araştırmalarını kaldıracağız, tamamen vatandaşın vereceği beyana göre karar vereceğiz. Tabi vatandaş da vereceği beyandan sorumlu olacaktır, yanlış beyan veren olursa kanuni müeyyideler çerçevesinde cezalandırılacak. Zaten yeşil kart için gerekli araştırmayı yapacak eleman ve cihazlara sahibiz" diye konuştu.

(ES-AYŞ-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title