Haberler

Zorba Balesi İlk Kez Mesin'de

Yunanlı besteci Mikis Theodorakis'in Zorba Balesi, Mersin prömiyerini 11.Mersin Uluslararası Müzik Festivali'nde yapacak.

Yunanlı besteci Mikis Theodorakis'in Zorba Balesi, Mersin prömiyerini 11. Mersin Uluslararası Müzik Festivali'nde yapacak.

Festivalde, 35 ülkenin ardından ilk kez Mersinli sanatseverlerle buluşacak olan Zorba, 3 Mayıs Perşembe günü saat 20.00'de Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB) tarafından sahneye konacak.

MDOB'dan yapılan açıklamaya göre, festival 4-5-6 Mayıs Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri, Mersin Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek 14. Nevit Kodallı Çok Sesli Korolar Şenliği ile devam edecek. 5 Mayıs Cumartesi günü saat 17.00'de Forum Mersin AVM'de Pamukkale Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Korosu, saat 20.00'de de Türk Halk Müziği'nin güçlü yorumcuları Nilgün Kızılcı ve Zafer Albayrak, Soli Pompeiopolis Antik Kenti'nde bir konser sunacak. Ünlü çift, 6 Mayıs'ta Toroslar Belediyesi 3 Ocak Spor Kompleksi, 7 Mayıs'ta Tarsus 75. Yıl Kültür Merkezi ve 8 Mayıs'ta da Akdeniz Belediyesi Ümit Yaşar Oğuzcan Parkı'nda da konser verecek. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mikis Theodorakis Mersinli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title