Haberler

Ziraat Fakültesi'nden 268 Öğrenci Mezun Oldu

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Ziraat Fakültesi 2013-2014 eğitim sezonunda 268 öğrencisini mezun etti.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Ziraat Fakültesi 2013-2014 eğitim sezonunda 268 öğrencisini mezun etti.

OMÜ Nuri Asan Futbol Sahası'nda düzenlenen mezuniyet törenine ÖMÜ Rektör Vekili Prof.Dr. Hakan Leblebicioğlu, Rektör Yardımcıları Prof.Dr. Mahmut Aydın ve Halis Ölmez, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Orhan Kurt, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Kadir Güven, Karadeniz Tarımsal Araştırma Enstitü Müdürü Kibar Ak, dekanlar, öğretim üyeleri, öğrenciler ve velileri katıldı.

Dönem birincisi İsmail Yıldız'ın konuşmasının ardından açılış konuşmasını yapan OMÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Orhan Kurt, "1976 yılında kurulan OMÜ Ziraat Fakültesi'nden bugüne kadar 5 bin 555 ziraat mühendisi mezun olmuştur. Bugün 141'i erkek, 127'si kız olmak üzere toplam 268 ziraat mühendisi daha tarım camiasına hizmet etmek üzere mezun olmaktadır. Mezun olan meslektaşlarımı tebrik ediyorum" dedi.

OMÜ Ziraat Fakültesi'nin ilk kurulan fakültelerden birisinin olduğunu ifade eden OMÜ Rektör Vekili Prof.Dr. Hakan Leblebicioğlu, "Fakültemiz oldukça köklüdür. Bu fakülteden sizlerde bilgi ve becerilerini arttırmış olarak mezun oluyorsunuz. Ülkemize ve bulunduğumuz coğrafyaya baktığımızda gerçekten tarım açısından zengin bir coğrafyada yaşıyoruz. Burada edindiğiniz bilgi ve becerilerini sahaya yansıtacak ve iş hayatında başarılı olacaksınız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi. Daha sonra mezunlar hep birlikte keplerini havaya attılar. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mahmut Aydın Orhan Kurt Nuri Asan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title