Haberler

Ytso Yeni Başkanını Seçti

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) meclis üyeleri, 4 yıl boyunca odayı yönetecek başkan ve yönetim kurulu üyelerini belirledi.34 üyeden 33'nün oy kullandığı seçimlerde üyelerin 17'sinin oyunu kazanan Tahsin Becan YTSO başkanlığına seçildi.

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) meclis üyeleri, 4 yıl boyunca odayı yönetecek başkan ve yönetim kurulu üyelerini belirledi. 34 üyeden 33'nün oy kullandığı seçimlerde üyelerin 17'sinin oyunu kazanan Tahsin Becan YTSO başkanlığına seçildi. Meclis başkanı ise Cemil Demiryürek oldu.

9 Mayıs 2013 Perşembe günü yapılan seçimlerle seçilen 34 meclis üyesi, 4 yıl boyunca YTSO'yu yönetecek yönetim kurulu, meclis başkanı ile TOBB üyeleri ve disiplin kurulu üyelerini belirledi. İlk meclis başkanlığı seçimi yapıldı. Tek listenin aday olduğu meclis başkanlığını 34 üyenin tamamını oyunu alan Cemil Demir Yürek kazandı. Ardından YTSO yönetim kurulu, TOBB üyeliği ve disiplin kurulu seçimlerine geçildi. Celal Özel ve Tahsin Becan başkanlığındaki 2 listenin aday olduğu seçimlerde 34 üye sandık başına gitti. 34 üyenin oy kullandığı seçimlerde bir geçersiz sayıldı. Üyelerin 17'sinin oyunu alan Tahsin Becan 4 yıllığına YTSO başkanlığına seçildi. Celal Özel ise 16 oy aldı.

Yönetim kurulunun belirlenmesinin ardından ilk açıklama YTSO eski başkanı ve başkan adayı Celal Özel'den geldi. Özel, "Seçimler gayet demokratik bir şekilde gerçekleşti. Üyelerimiz Tahsin Becan arkadaşımızı uygun gördü. Yeni yönetime hayırlı olsun diyorum" dedi.

Birlikte yola çıktığı listenin kendisini son dakikada sattığını dile getiren Tahsin Becan ise, "Tabii ki çok heyecanlıyız. Belli bir renkle yola çıktık. Son ana kadar da o rengin yanındaydım. Ancak bazı arkadaşların isteklerini kırmamak adına son 2 dakikada maalesef satıldım. Bunun üzerine karşı listedeki arkadaşlarımla birlikte başkanlığa adaylığımı koydum. Onlarla 5 dakikam birlikte geçmediği halde hepsi beni destekledi. Hepsine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Tahsin Becan başkanlığındaki YTSO yönetim kurulunda şu isimler yer aldı: Okan Güner, Ramazan Kaan Saruhan, Birol Önderoğlu, Muhammet Sarıoğlu, Özkan Şenel, Mustafa Saraç, Hakan Gencer, Galip Atik. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Celal Özel Yalova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title