Haberler

Yıldız ve Genç Bayanlar Avrupa Boks Şampiyonası'na Doğru

Yıldız Bayanlar Boks Milli Takımı Sorumlu Antrenörü Çınar: "Başarılar elde ederek Türkiye'ye çifte bayram yaşatmak istiyoruz"

Yıldız Bayanlar Boks Milli Takımı Sorumlu Antrenörü Ahmet Çınar, Yıldız ve Genç Bayanlar Avrupa Boks Şampiyonası'nda başarılar elde ederek Türkiye'ye çifte bayram yaşatmak istediklerini söyledi.

Çınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İtalya'nın Asisi kentinde 19-27 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek şampiyonaya katılmak için bugün Türkiye'den ayrılacaklarını belirtti.

Mersin'de gerçekleştirilen kampın sona erdiğini anlatan Çınar, "Kamp verimli geçti, Yıldız Bayanlar Boks Milli Takımı olarak 10 sporcu ile İtalya'da Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmeyi istiyoruz. Sporcu ve antrenör kadromuzun morali oldukça iyi. Mersin'deki kamp ortamı bizi bir aile yaptı. Umarız bu hava İtalya'da da devam eder" diye konuştu.

Çınar, önemli bir şampiyonaya gittiklerinin farkında olduklarını vurgulayarak, Ramazan Bayramı'ndan hemen önce şampiyonanın sona ereceğini, önemli başarılar elde ederek Türkiye'ye çifte bayram yaşatmak istediklerini kaydetti. - Çankırı

Kaynak: AA / Yerel

Çınar Yıldız Türkiye İtalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title