Haberler

Yeşilyurtspor Oyuncu Seçmesi Yapacak

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) yeni sezon için sahaya inmeye hazırlanan Yeşilyurtspor, hem Malatya’daki potansiyeli değerlendirmek hem de takıma takviyeler yapmak için oyuncu seçmesi yapacak.

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) yeni sezon için sahaya inmeye hazırlanan Yeşilyurtspor, hem Malatya'daki potansiyeli değerlendirmek hem de takıma takviyeler yapmak için oyuncu seçmesi yapacak.

Malatya Yeşilyurtspor gelecek sezon için sahaya inmeye hazırlanıyor. Turuncu yeşilli takımda kamp çalışmalarının programı netleşirken, Teknik Direktör Mustafa Taşar ve teknik heyet oyuncu taraması yapmaya karar verdi. Kulüp yönetimine gelen çok sayıda talep üzerine böyle bir kararın alındığı öğrenilirken, bu çalışmayı genişletecek olan teknik heyet yeni sezonun startını erken vererek çalışmalara başladı.

Bu kapsamda önümüzdeki birkaç gün içinde seçmelere başlayacak Yeşilyurtspor ücretsiz olarak yetenekli futbolcu tarayacak. Yeşiltepe'de gerçekleştirilecek antrenmanlarda A takımı çalışmalara dahil etmeden sadece denenmeye gelen oyuncuların yeteneklerine bakacak turuncu-yeşilliler, beğenilen oyuncuyu A takım ile kampa götürecek. Kamp çalışmaları devam ederken denemeye gelip, takımın havasını bozabilecek oyuncuların çok olmasından çekinen teknik heyet seçmelerin ardından sadece kendi kadrosuyla çalışacak.

"BAZI YILDIZLAR BU TÜR SEÇMELERDEN ÇIKTI"

Teknik Direktör Mustafa Taşar, yetenekli oyuncuları kulüpleri bünyesine beklediklerini ifade ederek, "Kendisine daha önceki futbol yaşantısında gerekli şansın verilmediğini düşünen ya da bizimle çalışmak isteyen tüm oyuncuları seçmelerimize bekliyoruz. Bazı futbol yıldızlarının bu tür seçmelerden çıktığını düşündüğümüzde herkes şansını bir kez daha deneyebilir. Bu çalışmayı önemsediğimiz için sadece denenmeye gelen oyunculara yoğunlaşmış olacağız. Herhangi bir ücret ya da başka bir şartımız yok. Seçme yapacağımız tarihi yönetimimiz kamuoyu ile paylaşacaktır" dedi.

2 ETAPLI KAMP YAPILACAK

Seçmelerin ardından sezonu açacaklarını ifade eden Taşar, "2 Etaplı bir kamp düşünüyoruz. Önce takımı Malatya'da toplayıp daha sonra il dışı kampına gideceğiz. Sonra Malatya'ya gelip devam edeceğiz. Tabi arada izinler olacak. Bu süre zarfında takımı bazı testlerden geçireceğiz. Yaz hazırlık döneminde her detay bizim için çok önemli. Hiçbir konuda hata yapmak istemiyoruz. Mümkün olduğunca çok hazırlık maçı oynamayı düşünüyoruz. Transferde yönetimimiz yoğun çaba harcadı. Çok koşan, bol pas yapan, oyunu rakip yarı alan yıkan ve sonuç ne olursa olsun çok iyi mücadele eden bir takım oluşturmaya çalışacağız" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Taşar Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title