Haberler

Yerel Yönetimlere Önemli Görevler Düşüyor

Güncelleme:

AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Av. Emin Ekmen, İl Başkanı Murat Güneştekin ve partililer, Eczacılar Odasını ziyaret etti.

Ak Parti'li Ekmen'in meslek odaları ziyareti devam ediyor.
AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Av. Emin Ekmen, İl Başkanı Murat Güneştekin ve partililer, Eczacılar Odasını ziyaret etti.
Başkan adayı Av. Emin Ekmen sohbet sırasında yaptığı konuşmada "halk sağlığının korunmasında yerel yönetimlere önemli görevler düşüyor. Son günlerde gündeme gelen şehir içi su eleştirileri de Batmanlıların sağlığı için pozitif katkı olarak değerlendirilmelidir. Biz mevcut siyasi parti asbestli boru döşedi demedik, neden değiştirilmedi diye sorduk. Yerel seçimler bu bakımdan 5 yılın hatta Batman örneğindeki gibi 15 yılın muhasebesidir. Batman halkı eksikleri, şehrimizde olmasını istediklerini göz önüne alarak kararını verecektir" dedi.
Sağlık alanında Batmanın çevre illerden de rağbet gördüğünü ifade eden Ekmen, Eczacılar Odası Başkanı Emin Beyaz ve yönetimini katkılarından ötürü tebrik etti.
ESNAF KEFALET'LE PROJELERİNİ PAYLAŞTI
Eczacılar Odasından sonra Esnaf Kefalet Odasını ziyaret eden Ekmen "Şehrin yerel yönetim ihtiyaçlarını alt yapı, üst yapı, sosyal ve kültürel alanlardaki etkinlikler ile tamamladığımızda esnafımız da kalkınacaktır" ifadelerini kullandı.
EKMEN, MUHTARLARI ZİYARET ETTİ
AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Av. Emin Ekmen, seçim çalışmaları kapsamında muhtarlar derneklerini ziyaret ederek seçimi ve Batmanı konuştu.

Kaynak: Temsilci / Yerel

MURAT GÜNEŞTEKİN Ak Parti Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title