Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Boğazlıyan İlçe Teşkilatı, CHP Seçim Bürosunu ziyaret etti.

AK Parti Boğazlıyan Belediye Başkan adayı Hamdi Erdal, İlçe Başkanı Hamza Kaya ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte CHP seçim bürosunu ziyaret ederek, Boğazlıyan Belediye Başkan adayı Ali Ayık, İlçe Başkanı Mustafa Kemal Karaman ve Belediye Başkanı Mustafa Özdal ile sohbet ettiler.

Hamdi Erdal, ziyarette, seçimlerin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunarak, "Seçimler sabırla, hoşgörüyle ve tatlılıkla sonuçlandırmak başta siyasi parti başkanlarımız olmak üzere belediye başkan adaylarımızın görevidir" dedi.

"Birisi kazanacak, diğer kaybedecek ama seçim sonrası burada yüz yüze el ele birlikte yaşayacağız" diyen Erdal, "Bizim amacımız birlik ve beraberlik içerisinde, kimseyi kırmadan, Boğazlıyan'a yakışır bir şekilde seçimleri tamamlamak. Cenab-ı Allah kime nasip ederse o başkan olsun. Ben bu manada sayın Ali Ayık'a da başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

CHP Boğazlıyan Belediye Başkan adayı Ali Ayık ise seçimlerin hizmet yarışı olduğu ifade ederek, "Boğazlıyan'a hizmet için adaylar bu yola çıktı. Dostluk, barış ve kardeşlik içerisinde seçim olacağına inanıyorum. Bu seçimden galip çıkacak olan Boğazlıyan'a hizmet edecektir. Hakkımızda hayırlı ne ise o olsun. Seçimler ilçemize ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olsun" şeklinde konuştu. - Yozgat

Kaynak: AA / Yerel

Hamdi Erdal Boğazlıyan Ali Ayık Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title