Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

Kaman Belediye Başkanı Talu: "İkinci dönem için hazırladığımız projelerimizle Kaman ' ın çehresini değiştireceğiz.

Kaman Belediye Başkanı ve MHP adayı Erhan Talu, ikinci dönem için hazırladığı projelerle ilçenin çehresini değiştireceklerini belirtti.

Talu, yaptığı yazılı açıklamada, hem rutin belediyecilik çalışmalarına devam ettiğini hem de seçim çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti. Diğer partilerin adaylarının açıklanmasıyla seçim ortamının renklenmeye başladığını dile getiren Talu, herkesin amacının Kaman'a hizmet etmek olması gerektiğini vurguladı.

"Hele kazanalım, gerisi kolay" anlayışının artık geride kaldığını anlatan Talu, şunları kaydetti:

"Yılların ihmaline uğramış ilçemizde, belediye eli değmemiş cadde ve sokak kalmayacak sloganıyla çıktığımız bu hizmet yolunda, hemşehrilerimizin destek ve sabırları ile neleri başarabileceğimizi gösterdik. İkinci dönem için hazırladığımız projelerimizle Kaman'ın çehresini değiştireceğiz. Mezbaha ve kurban kesim alanımızla, sokak hayvanları rehabilitasyon merkezimizle, yeni belediye hizmet binamızla, üst geçitlerimizle, saat kulemiz ile, peyzaj projelerimizle, çevre düzenlemelerimizle, kentsel dönüşüm projelerimizle tekrar göreve talip olduk, Allah kısmet ederse sizler de teveccüh gösterirseniz, hiç zaman kaybetmeden yolumuza devam edeceğiz." - Kırşehir

Kaynak: AA / Yerel

Erhan Talu Kaman Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

öz kamanlıraco7240@hotmail.com:

sen anca kendinin olan betonu belediyeye satarak hizmet edersin.........anayollara varana kadar söküp parke yaptırıyon.....niye ?çünkü senin şahsi şirketin kazansın diye..........bide metreküpü kırşehirde 70 lira,sen 130 a veriyon.........

0
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title