Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Isparta Belediye Başkan adayı Uzaktaş: ''Projelerimizi hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda inşa edeceğiz.

AK Parti Isparta Belediye Başkan adayı Nuri Uzaktaş, kente geldi.

Başbakan Erdoğan'ın da katılımıyla dün İzmir'de düzenlenen aday tanıtım toplantısına katılan Uzaktaş, Süleyman Demirel Üniversitesi Kavşağı'nda partililerce karşılandı.

Araç konvoyu eşliğinde kent merkezine giden Uzaktaş, parti il binası önünde toplananlara hitap etti.

Uzaktaş, karşılama törenine gelenlere ve aday adaylarına teşekkür ederek, "Aday adayı arkadaşlarıma gayretleri için teşekkür ediyorum. Bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde yolculuğumuza devam edeceğiz. Isparta'nın talebi, bizim projelerimizdir" dedi.

Geliştirecekleri projelere değinen Uzaktaş, şöyle konuştu:

"Projelerimizi, hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda inşa edeceğiz. Hayallerle varsayımlarla resimlerle değil, gerçekleşecek projeler yapacağız. Projelerimiz bu milletin parasını heba etmek için olmayacak. Projelerimiz halkın menfaatine, kullanışlı ve uygun olacak. Bu projeler gerçekleşirken hiç kimse 'Projeler üzerinden haram, gayri meşru para elde edildi' diyemeyecek."

Konuşmasının ardından Uzaktaş, parti binasında tebrikleri kabul etti. - Isparta

Kaynak: AA / Yerel

Nuri Uzaktaş Ak Parti Isparta İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title