Haberler

"Yeni Eğitim Yılı Hayırlı Olsun"

Güncelleme:

Ak Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin, yeni eğitim-öğretim sezonu nedeniyle yaptığı basın açıklamasında, 2014-2015 eğitim ve öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.

Güneştekin, Batmanın eğitim yatırımlarında altın çağını yaşadığını ifade ederek, yeni yatırımların da hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

Tüm eğitimci, öğrenci ve velilere yeni eğitim sezonunun başarıya vesile olmasını dileyen Güneştekin, "İnsana yapılan yatırım en iyi yatırımdır şiarıyla, Hükümetimizin Batmana yaptığı eğitim yatırımları devrim niteliğindedir. Hızla büyüyen ve gelişen güzel memleketimize yapılan yeni okullar ve yeni eğitim kompleksleri geleceğimiz olan çocuklarımıza en güzel armağandır. Bu vesile ile Batmanımızın eğitim alanında geleceğin parlayan yıldızı olması ümidi ile tüm öğrenci ve öğretmenlerimize yeni eğitim sezonunun hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim" dedi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

MURAT GÜNEŞTEKİN Ak Parti Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title