Haberler

Yabancılar Bu Kez Trafik Eğitimine Destek Olmak İçin Oynadılar

Didim Kent Konseyi Gönüllüler Çalışma Grubu ve Didim Glee Club amatör tiyatro grubunun okullar yararına sahneledikleri “Aladdin” adlı komedi tiyatro gösterisi büyük ilgi gördü.

Didim Kent Konseyi Gönüllüler Çalışma Grubu ve Didim Glee Club amatör tiyatro grubunun okullar yararına sahneledikleri "Aladdin" adlı komedi tiyatro gösterisi büyük ilgi gördü.

Oyundan elde edilecek gelir öğrencilerin için hazırlanacak trafik eğitim projesinde kullanılacak.

Didim'de yerleşik olarak yaşayan yabancılar öğrenciler yararına oyun sahneledi. 2 gün boyunca Didim Ticaret Odası Kültür Merkezinde sahnelenen oyun ücretli olarak sunuldu. Didim Kent Konseyi Gönüllüler Çalışma Grubu ve Didim Glee Club Amatör tiyatro grubunca hazırlanan Lee Mcgowan'ın yönettiği, senaryosunu Jenny Scott'ın yazdığı "Aladdin" adlı komedi tiyatro gösterisini Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü A. Turan Kaya, Didim Kent Konseyi Başkanı Osman Ayyıldız, Oyunun sponsoru ve İşadamı Dilaver Demir ile çok sayıda yabancı vatandaş izledi.

Dünyaca bilinen "Aladdin'in sihirli lambasından esinlenerek hazırlanan komedi, Çin'de gerçekleşen komik olayları anlatıyor. 2 perdelik oyunda zaman zaman seyircilerinde tepkiler verdikleri görüldü.

Oyunla ilgili bilgiler veren Oyunun yönetmeni Lee Mcgowan oyuna 4 ay boyunca hazırlandıklarını ve 22 kişinin görev aldığını belirterek 2 gün oynanan oyundan elde edilen geliri öğrencilere yararına hazırlanan trafik eğitim projesinden kullanılacağını dile getirdi.

Didim Kent Konseyi sorumlusu Şebnem Öz Tezel ise 4. oyunu oynadıklarını ve her yıl sosyal amaçlı bir oyun oynadıklarını ifade ederek "Bu yıl amacımız okullar yararına ve okullardaki trafik eğitimiyle ilgili farkındalık yaratmak; bununla ilgili projemiz var. Buradan gelen gelirle bunu uygulayacağız. İlgiden de memnunuz; oyunu izleyenlerde memnun."diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Didim Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları! Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title