Haberler

Van'da Yılın Annesine Bulaşık Makinesi

Van’da yılın annesi ödülünü almaya hak kazanan Suzan Demirel’e Beko bayisinde düzenlenen törenle bulaşık makinesi hediye edildi.

Van'da yılın annesi ödülünü almaya hak kazanan Suzan Demirel'e Beko bayisinde düzenlenen törenle bulaşık makinesi hediye edildi.

Global beyaz eşya markası Beko'nun 30 ilde 46 noktada gerçekleştirdiği yılın annesi yarışması sonuçlandı. Van'da da yılın annesini seçen Beko, anne Suzan Demirel'e bulaşık makinesi hediye etti. Programa Beko Bölge Bayii Yönetmeni Mehmet Erşik, Van TSO eski başkanı ve işadamı Zahir Kandaşoğlu katıldı. Hediye töreni öncesi kısa bir konuşma yapan Mehmet Erşik, "2004 yılından beri organizasyonunu Beko'nun üstlendiği 'Yılın Annesi' seçmelerine, anketin yapıldığı illerde gerek bayiler gerekse tüketiciler tarafından büyük ilgi gösteriliyor. 'Yılın Annesi' organizasyonunda yer almak isteyen adaylar, bulundukları ildeki Beko bayilerine giderek burada bir anket formu dolduruyor ya da tanıdıkları tarafından aday gösteriliyor. Beko bayilerinde toplanan anket formları, illerdeki kadın dernekleri, vali, belediye başkanı, emniyet müdürü gibi üst düzey yetkililer ile Beko bayi ve yöneticilerinden oluşan Yılın Annesi Değerlendirme Kurulu tarafından değerlendiriliyor ve her il için 'Yılın Annesi' bu şekilde seçiliyor" dedi.

Atılım Beko sahibi Bahattin Polater'in de yılın annesi olan Suzan Demirel'in ismini açıklaması üzerine Zahir Kandaşoğlu'nu, annenin hediyesini vermek üzere davet etti. Kandaşoğlu'da yaptığı konuşmada Beko'yu kutladı. Beko'nun Türkiye'nin genelinde yaptığı bu yarışmada Van'da da böyle bir ailenin şans yakaladığını ifade eden Kandaşoğlu aileye'de Van bayisi olan Atalım Beko ve çalışanlarına teşekkür etti. Kandaşoğlu, memlekete de barış ve huzurun gelmesini de Allah'tan niyaz ettiğini kaydetti.

Yapılan konuşmaların ardından 8 çocuk annesi Suzan Demirel'e, buket çiçek ve yılın annesi belgesinin verilmesi ile birlikte bulaşık makinesi hediye edildi. Hediye karşısında mutluluğun Kürtçe olarak dile getiren anne Demirel başta Beko olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zahir Kandaşoğlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title