Haberler

Vali Yavuz Şehitlerin Taziyelerini Kabul Etti

Muş Valisi Seddar Yavuz, darbe girişimini engelleyeme çalışırken şehit olanlar için kurulan çadırda taziyeleri kabul etti.

15 Temmuz 2016 günü TSK içerisinde yapılanmış bir grup illegal örgüt mensuplarınca yapılan kalkışmaya engel olmak isterken şehit olanlar için Muş Belediye Meydanı'nda taziye çadırı kuruldu. Düzenlenen taziye programına Vali Seddar Yavuz, Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Belediye Başkanı Feyat Asya, vali yardımcıları Ercan Öter ve Ali Sakar, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsmail Şahin, İl Emniyet Müdürü Ahmet Cemal Çalışkan, protokol üyeleri, kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, basın mensupları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Dün kurulan ve merkez ile ilçelerden çok sayıda kişinin katıldığı taziye programı Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Duaların okunduğu taziye programında tüm katılımcılara teşekkür ederek, milli irade şehitlerine rahmet dileğinde bulunan Vali Yavuz, "Peygamber ocağındaki silahlı kuvvetlerimizin şerefli mensuplarının bu ihanete karşı dimdik direnmesi, emniyet teşkilatımızın kahramanca mücadele etmesi ve en önemlisi de halkımızın, 78 milyonun siyasi görüşü düşüncesi ne olursa olsun sokağa dökülmüş olmasıdır. İşte bu anlayış gerçekten takdire şayandır" dedi.

"İşte bu FETÖ denilen çetede budur" diye sözlerine devam eden Vali Yavuz, "Kalkışmada 208 şehit ve 1491 yaralımız vardır. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, aziz milletimize başsağlığı ve yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Allah taziye dileklerinizi ve dualarınızı kabul etsin. Bu illegal kalkışmanın başladığı andan itibaren göstermiş olduğunuz fedakarlık ve sağduyunuza çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Program Vali Yavuz'un vatandaşların taziyelerini kabulü ile devam etti. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Şahin Feyat Asya Ali Sakar Muş Politika Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
title